Celebrity News

Ja sam morala da se umešam! Kako tašta Filipa Živojinovića spašava njegov i Aleksandrin brak

Majka Aleksandre Prijović uvek se u kriznim trenucima nađe zetu i snaji, pa mnogi komentarišu kako ona njihov odnos čuva od krize

Ja sam morala da se umešam! Kako tašta Filipa Živojinovića spašava njegov i Aleksandrin brak

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović zbog poslovnih angažmana u poslednje vreme sve manje vremena provode zajedno, zbog čega se sve češće nagađa o krizi u njihovom braku. Majka Aleksandre Prijović ipak, znajući šta sa sobom nosi brak i poslovne obaveze, koje su je svojevremeno koštale porodične idile sa Aleksandrinim ocem Nedeljkom, odlučila je da pomogne ćerki i zetu, kako bi sačuvali odnos.

Naime, osim što često čuva malog Aleksandra, Borka je tu i da Aleksandri i Filipu pruži potrebno vreme da uživaju jedno u drugome i grade svoj odnos.

Pročitajte: Razvod više ne može da se krije - Kako se raspala porodica Aleksandre Prijović

- U jednom momentu smo mislili i da se preselila. Tu im je bukvalno za sve. Kad Aleksandra ima nastup ili neke obaveze ona čuva Aleksandra . I Filip dosta radi, a uz to mlad su par, logično je da žele negde da odu sami, da ne razmišljaju ni o čemu, pa onda opet uleti Borka. Ona je pametna žena, nije je život uvek mazio i svesna je da brak treba negovati. Pa, ne postoji ni jedna kuća bez trzavica, ali im ona uvek da pravi savet i kaže pravu reč da smiri situaciju - priča izvor za "Svet" i dodaje:

- Presrećna je što joj je ćerka našla tako dobrog muža i gotovo uvek je na njegovoj strani.

Komentari (0)

Loading