Celebrity News

Suzana Jovanović pet dana pred svadbu sina snajki uputila brutalnu poruku: Postoji JEDNA STVAR KOJU NE TOLERIŠEM

Snaja Suzane Jovanović uskoro će i zvanično postati deo porodice, a svekrva joj je uputila jasnu poruku

Suzana Jovanović pet dana pred svadbu sina snajki uputila brutalnu poruku: Postoji JEDNA STVAR KOJU NE TOLERIŠEM

Sin Suzane Jovanović ženi se 19. maja, pa se u domu Popovića uveliko odvijaju pripreme. Snaja Suzane Jovanović i Saše Popovića, koji je njenog sina Danijela prihvatio i odgajao kao svog, misteriozna je Tijana, koja baš poput svog izabranika ne želi javno da se eksponira.

Kako je za domaće medije otkrila buduća svekrva, pripreme za svadbu traju već tri meseca.

- Sve se radi u hodu, deo po deo, jednostavno ne može sve odjednom. Čekate potvrdu gostiju, da li će doći svi ljudi koje ste pozvali. Deca su se takođe angažovala, i Danijel i Tijana, ne mogu da kažem da nisu. Preuzeli su i oni deo obaveza na sebe, ali mislim da će sve uskoro biti gotovo. Oni su u početku hteli samo do matičara uz kumove, međutim kada smo počeli da pravimo spisak, krenuli smo od najužih, ali se to proširi. Oni zaista ne vole ništa veliko i spektakularno, skromni su oboje, ali na kraju se proširuje jer ne možete da ne zovete neke ljude na čijim smo veseljima mi bili. Koliko god da dođe svi su dobrodošli, samo da protekne sve u najboljem redu. Veselje je jednom u životu, rekla sam i sinu i snajki, sada jednom svadba i više nema - rekla je Suzana Jovanović za "Grand Online".

Pročitajte: Kom roditelju ovako nešto ne bi smetalo - Ćerka Suzane Jovanović i Saše Popovića donela odluku zbog koje noćima ne spavaju

Boško Karanović

 

Snaja Suzane Jovanović već je osvojila svekrvino srce, pa Suzana za nju ima samo reči hvale:

- Ona je toliko jedna jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan onda ništa nije teško. Vredna je jako i pažljiva, u početku sam joj samo davala neke savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka, za dobrobit dece i njihovu sreću, jer ipak mi smo najsrećniji kada su deca srećna i kada se lepo slažu - istakla je i dodala da je snaji i sinu poručila samo jedno, dok je još mlađa i tolerantnija:

- Ja sam njima rekla da porade po tom pitanju, ali oni mladi samo imaju neke obaveze i čekaju da ih završe. Rekla sam im da dok oni prave planove, onaj gore im se smeje. Pravite to dete dok smo Sale i ja mlađi, da vam pomognemo, i dok smo voljni, a posle kako hoće.

Komentari (0)

Loading