Celebrity News

ON joj je isprao mozak! Haris Berković KONAČNO otkrio zbog KOGA su on i Rada okončali šestogodišnju vezu

Oglasio se Haris Berković, pišu domaći mediji, a detalji raskida sa Radom više nisu tajna

ON joj je isprao mozak! Haris Berković KONAČNO otkrio zbog KOGA su on i Rada okončali šestogodišnju vezu

I dok smo svi čekali svadbena zvona, nedavno je medijima odjeknula vest o raskidu Rade Manojlović i Harisa Berkovića. Par se ovim povodom dugo vremena nije oglašavao, pa je sve bilo na nivou informacija izvora i nagoveštaja. Međutim, kako sada piše "Svet" oglasio se Haris Berković, pa povod raskida ovog para više nije tajna.

- Haris i Rada već dugo nisu kako treba, stalno su se svađali i skroz su se udaljili. Njemu je jako smetalo njeno druženje sa Milanom, ne zato što joj je bivši dečko, već zato što je smatrao da loše utiče na nju. Kada god bi potegao temu oko Milana izbila bi svađa i sve mu se mučilo. Rada se skroz okrenula veri i promenila odnos prema dečku, jer joj je Milan "isprao mozak" - kaže izvor kome se Haris poverio i požalio da se Rada mnogo promenila.

Pročitajte: Nakon priče o raskidu sa Harisom Rada Manojlović priznala - Ne znam zašto ranije nisam preuzela život u svoje ruke

Instagram

 

- On je zbog veze sa njom zapostavio karijeru i sad vidi da je pogrešio, ali se nadao da je veza sa Radom za ceo život. Ona se mnogo promenila, više ne zna ni šta radi ni šta priča - kaže izvor blizak nekadašnjem paru otkrivši javnosti da je Milan Stanković verovatno bio jedan od osnovnih razloga za raskid Rade i Harisa.

Komentari (0)

Loading