Celebrity News

Za sebe kaže da je STARICA: Pogledajte kako danas izgleda Dženana, misteriozna Bregina supruga! Kad se pojavila svi gledali u nju (FOTO)

Supruga Gorana Bregovića posle dužeg vremena pojavila se u javnosti...

Za sebe kaže da je STARICA: Pogledajte kako danas izgleda Dženana, misteriozna Bregina supruga! Kad se pojavila svi gledali u nju (FOTO)

Nebojša Babić

Supruga Gorana Bregovića, Dženana Sudžuka, u skladnom je braku sa muzičarem skoro tri decenije. Za sve to vreme, javnost gotovo uopšte nije imala prilike da je vidi, budući da ne voli da se eksponira i živi svoj život vrlo privatno i bez velike pompe.

Pročitajte: "Nećeš valjda da se baviš tim ciganskim poslom" - Goran Bregović nije imao podršku roditelja da postane muzičar, ovo je njegova ispovest

Rajko Ristić/Svet

 

Ipak, njena lepota je naširoko poznata i ona doslovno ostavlja bez daha. Kada se nedavno pojavila u javnosti, sve je stalo, budući da su prolaznici bili očarani i odmah su je prepoznali. Plava kosa i vitka figura zaokupirale su svima pažnju, a Dženana je doslovno blistala.

Pročitajte: Kada je vidi ne skida osmeh sa lica i ta ljubav traje 30 godina uprkos tome što je oženjen - Ko je žena koja je UKRALA SRCE Gorana Bregovića

Rajko Ristić/Svet

 

Nakon ovih paparaco fotografija potpuno je jasno zašto je svrstavaju od jednu od najlepših žena na ovim prostorima, na šta je ona svojevremeno skromno reagovala, ostavši dosledna i odmerena.

Pročitajte: KAKVA LEPOTICA, JA SAM STARICA! Pogledajte kako izgleda čuvena Dženana, supruga Gorana Bregovića (FOTO)

Rajko Ristić/Svet

 

Podsetimo, Goran i njegova supruga imaju tri ćerke - Unu, Lulu i Emu, a svi komentarišu da su njih tri lepotu i šarm nasledile od majke.

Komentari (0)

Loading