Celebrity News

KAKAV FRAJER: Ljubav se više ne krije, Anja Mit pokazala ko joj je dečko! Toliko ZGODAN da ga svaka želi (FOTO)

Novi dečko Anje Mit mesecima je misterija, a sada je glumica konačno odlučila da ga pokaže

KAKAV FRAJER: Ljubav se više ne krije, Anja Mit pokazala ko joj je dečko! Toliko ZGODAN da ga svaka želi (FOTO)

Vest da je Anja Mit raskinula sa Lukom Vješticom pre godinu dana je odjeknula u javnosti. Da li je od tada sama, ili postoji neko ko nosi titulu - novi dečko Anje Mit javnost se uveliko pitala, a onda su stigle fotografije o kojima se danima priča.

Naime, Anja Mit je na svom "Instagramu" objavila fotografiju u zagrljaju zgodnog momka, ispod koje je napisala "moj čovek", a njen široki osmeh mnoge je naveo da protumače da je glumica ponovo zaljubljena.

Pročitajte: U novu godinu ušla u zagrljaju prezgodnog muškarca - Da li je Anja Mit na dočeku pokazala NOVOG DEČKA (FOTO)

Da je momak na fotografiji novi dečko Anje Mit nema sumnje, jer se još od Nove godine s vremena na vreme pojavi na fotografijama mlade glumice, koja je nedavno za "Gloriju" otkrila da je srećno zaljubljena, ali da partnera javno retko pokazuje.

‒ Osvojio me je odmah i veoma sam srećna, mnogo mi je lepo s njim. Uživamo zajedno. Ne objavljujem zajedničke fotografije na društvenim mrežama jer se moj partner ne bavi javnim poslom i zbog toga želi da našu privatnost čuvamo.

Komentari (0)

Loading