Celebrity News

Komšiluk na nogama! Nakon renoviranja vile u dvorištu osvanuo prizor koji će uznemiriti Duška (FOTO)

Fotografija Jelene Karleuše ne samo da je zapalila mreže, već je komšiluk digla na noge, a samim tim ravnodušim nije ostavila ni njenog supruga Duška

Komšiluk na nogama! Nakon renoviranja vile u dvorištu osvanuo prizor koji će uznemiriti Duška (FOTO)

Luksuzna vila koju su Duško i Jelena kupili od Dragana Stojkovića Piksija još 2018. godine konačno je završena, a da su radovi došli do kraja, na svojim mrežama objavila je i pevačica.

Vila vredna dva i po miliona evra sada izgleda baš po meri Dive, a sve odiše luksuzom i elegancijom, čemu svedoči i prva fotografija Jelene Karleuše iz renoviranog doma.

Ipak, omiljeno mesto u vili Jeleni je dvorište okruženo visokom kapijom i rastinjem, u kome ima svoju privatnost i uživa sa članovima porodice. Raskošni vrt ponekad je i atelje u kome nastaju neke od onih fotografija Jelene Karleuše o kojima se na mrežama danima diskutuje.

Pročitajte: Pogledajte simboliku - Jelenina fotografija koju je Duško Tošić objavio na Instagramu govori više od 1000 reči

Poslednja Jelenina fotografija na kojoj pozira u dvorištu renovirane vile u minimalističkom, kožnom kupaćem kostimu podigla je na noge komšiluk, zapalila mreže, a mnogi su se zapitali šta će reći Duško. Ipak, pevačica je na to odavno dala odgovor:

– Duško je odavno odlučio da ne želi da gleda šta ja kačim na „Instagram”. Ne želi da zna, ne želi da vidi. On je mene upoznao kao jednu smernu domaćicu koja se nikada nije provokativno oblačila i onda se desila jedna neverovatna promena – rekla je svojevremeno i dodala da je Duško mislio da zna u šta se upušta kada ju je oženio:

Pročitajte: Iza zatvorenih vrata! Ko normalan može da bude dobar sa njim - Najbolji prijatelj Jelene Karleuše prvi put o Dušku Tošiću

– Stalno mi govori da se neprestano slikam gola i kako to više nema smisla. On to ne voli. Pita me dokle ću da se skidam gola, a ja kažem da se nije oženio domaćicom, nego Jelenom Karleušom. Mislio je da zna u šta se upušta.

Komentari (0)

Loading