Celebrity News

Danas nas je napustio Igor Starović, najviše će ga pamtiti ONA: Detalji LJUBAVI pevača Divljeg kestena i POPULARNE SRPSKE VODITELJKE (FOTO)

Preminuo Igor Starović danas u 56. godini života, a malo ko se seća da je njegova ljubav bila naša poznata voditeljka...

Danas nas je napustio Igor Starović, najviše će ga pamtiti ONA: Detalji LJUBAVI pevača Divljeg kestena i POPULARNE SRPSKE VODITELJKE (FOTO)

Preminuo Igor Starović, potvrđeno je za "Novosti", danas u 56. godini života, nakon kraće bolesti. Frontmen grupe "Divlji kesten" , koja je bila izuzetno popularna tokom devedesetih godina prošlog veka, mnogima će nedostajati, a mnogi su se potresli zbog njegovog preranog odlaska.

Preminuo Igor Starović a ova poznata dama mu je bila ljubav

Iza sebe je imao bogatu karijeru - pet albuma iza kojih su ostali veliki hitovi: "Suze krijem, same teku", "Ti si moja muzika", "Kristina", "Zorane, Zorane", "Nataša", "Gori, gori, srce moje"... Takođe, po obrazovanju bio diplomirani arheolog, a ovu pasiju negovao je do kraja života. Uz muziku i arheologiju njegova velika ljubav bila je i košarka, prenose mediji.

Pročitajte: Takva žena se ne zaboravlja, bili smo u vezi! OVAJ SLAVNI PEVAČ priznao aferu sa Draganom Katić i sve iznenadio!

ATA Images

 

Mnoge pripadnice ženskog pola obožavale su pevača, ali jedna poznata dama uspela je da ga osvoji. Naime, Igor se zabavljao pre dve decenije sa voditeljkom Draganom Katić, a nekoliko meseci pred smrt otkrio je kakvo ga sećanje veže na njihovu vezu i taj period:

Pročitajte: NIJE SE OVOME NADALA! Dragana Katić otputovala sinu u posetu pa slučajno naletela na buduću snajku: IZNENADIĆE VAS O KOME JE REČ (FOTO)

Luka Šarac

 

‒ To je bilo zaista davno, jedva se i sećam, ali Dragana je jedna divna osoba, sjajna dama, veliki drugar. Ta priča koja se dešavala sa nama bila je pre više od dvadeset godina, ali to se ne zaboravlja.  Svaki dan se nešto radilo, ako nema svirke, onda su tu nastupi, ali bez obzira na to stvarno me za nju vežu najlepša sećanja‒ prisetio se Igor svojevremeno, preneli su mediji.

Pročitajte: Dragana Katić odabrala burme! Sreća je nakon toliko godina zakucala i na njena vrata: Šta će reći sinovi (FOTO)

Instagram screenshot

 

 

 

Komentari (0)

Loading