Celebrity News

Dragana Katić odabrala burme! Sreća je nakon toliko godina zakucala i na njena vrata: Šta će reći sinovi (FOTO)

Udaje se Dragana Katić

Dragana Katić odabrala burme! Sreća je nakon toliko godina zakucala i na njena vrata: Šta će reći sinovi (FOTO)

Udaje se Dragana Katić - prvo je što nam je palo na pamet kada smo videli najnoviju fotografiju na “Instagramu” voditeljke emisije “Nikad nije kasno”. Naime, Dragana se nedavno na društvenim mrežama pohvalila prstenjem koje je kupila, a ispod napisala da je reč o dve spojene burmice. Ovim podatkom vrlo nas je zaintrigirala, a ponadali smo se da je sa izabranikom, sa kojim je već neko vreme u vezi, konačno odlučila da stane na ludi kamen.

Pročitajte: Nesreća nikad ne ide sama! Dragana Katić primila užasne vesti, sinovi Bojan i Boban UCVELJENI I ZABRINUTI

Instagram

 

To bi Dragani bilo prvo venčanje u životu, budući da se sa pokojnim ocem svojih sinova, blizanaca Bobana i Bojana, nikada nije venčala, a želela je da je neko voli do kraja života i bude joj oslonac. 

Pročitajte: ČEKAĆU GA ZAUVEK DA MI SE VRATI, budim se u suzama! Dragana Katić o ODLASKU SINA i mirenju sa sudbinom

Petar Đorđević

 

Nažalost, ni ovoga puta nije bilo reči o venčanju. Voditeljka se, naime, samo pohvalila novim komadom nakita, a ko zna možda smo joj udaju mi nehotice naslutili. "Udaje se Dragana Katić", naslov je koji svakako lepo zvuči, a po mišljenju mnogih voditeljki je i vreme da svije gnezdo kraj voljenog muškarca sada kada su sinovi napustili porodični dom u potrazi za sopstvenom srećom.

 

Komentari (0)

Loading