Celebrity News

NIJE SE OVOME NADALA! Dragana Katić otputovala sinu u posetu pa slučajno naletela na buduću snajku: IZNENADIĆE VAS O KOME JE REČ (FOTO)

Sin Dragane Katić već godinu i po dana na studijama je u Nemačkoj

NIJE SE OVOME NADALA! Dragana Katić otputovala sinu u posetu pa slučajno naletela na buduću snajku: IZNENADIĆE VAS O KOME JE REČ (FOTO)

Nakon što je po završetku studija dobio stipendiju nemačkog Univerziteta umetnosti "Anhalt", sin Dragane Katić, Boban Živanović spakovao je kofere i odselio se iz Srbije, što je u voditeljki probudilo pomešana osećanja. Sreću jer joj je naslednik izrastao u uspešnog mladog momka, koji teži doškolavanju i usavršavanju u profesionalnom smislu, istovremeno i tugu jer se od njega rastaje na duže vreme. 

Pročitajte: ČEKAĆU GA ZAUVEK DA MI SE VRATI, budim se u suzama! Dragana Katić o ODLASKU SINA i mirenju sa sudbinom

 

 

Kada su se razdvajali na aerodromu Boban joj je obećao da će često dolaziti u Beograd, međutim zbog obaveza nije to uspevao zato je ona nedavno odlučila njega da iznenadi. Sela je na avion i otputovala u Berlin, gde ju je čekalo prijatno iznenađenje.

Pročitajte: Dragana Katić odabrala burme! Sreća je nakon toliko godina zakucala i na njena vrata: Šta će reći sinovi (FOTO)

Instagram

 

Imala je prilike da upozna buduću snaju, o kojoj joj je sin mesecima unazad pričao. Devojka, koja se na "Instagaramu" potpisuje imenom Tefillla i po izgledu može se zaključiti dolazi iz Azije, Dragani je kao gest dobrodošlice poklonila cveće, dok je ona nju nešto kasnije obradovala ogrlicom sa koje visi privezak u obliku srca. Obe su druženje podelilie na svojim profilima, dok je Bobanova izabranica susret sa voditeljkom dodatno dugovito opisala:

- Konačno sam upoznala kraljicu - napisala je ona i time do suza nasmejala Draganu, koja je izabranicu svog naslednika opisala isključivo lepim rečima.

Pročitajte: Majčino srce je ludo od sreće: Sin Dragane Katić oduševio, Bojan je izabrao nju

Instagram

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading