Celebrity News

Sećate li se Lea, zavodnika iz Severininog spota? Dve decenije kasnije pevačica ponovo u njegovom zagrljaju (FOTO)

Amir Kazić Leo devedesetih i početkom dvadesetih bio je velika muzička zvezda, a poredili su ga sa Zdravkom Čolićem. Mnogi se danas pitaju gde je i šta radi, nekada veliki zavodnik Leo

Sećate li se Lea, zavodnika iz Severininog spota? Dve decenije kasnije pevačica ponovo u njegovom zagrljaju (FOTO)

Dvehiljadite godine prošle su u znaku velikih muzičkih hitova, a svoj procvat tada je kao muzička zvezda doživeo i Amir Kazić Leo, koga su u domaćim medijima nazivali Čolinim dvojnikom.

 

 

Srce je mnogim devojkama osvojio baladama, po kojima je ostao poznat, a onda se pojavio u spotu i objavio duetsku pesmu sa Severinom "Kreni", koja je postala apsolutni hit. Međutim, posle nekog vremena, Leo se potpuno povukao iz javnosti i gotovo dve decenije o njemu nismo čuli ništa, a onda se ponovo pojavio u Severininom zagrljaju.

Pročitajte: SEVERINA BEZ DLAKE NA JEZIKU - Sa SINOVIM pubertetom ću lako, ali kako ću sa pubertetlijom od skoro šezdeset godina koji me vucara po sudu

 

 

Danas  Leo živi u Istri, radi kao kompozitor, a sa brojnim muzičkim zvezdama, među kojima je i Seve održava prijateljski odnos, pa nije iznenađujuće što je bio gošća na proslavi njenog pedesetog rođendana, gde su ponovo ukrstili glasove i oduševili prisutne goste.

 

 

Komentari (0)

Loading