Celebrity News

SEVERINA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Sa SINOVIM pubertetom ću lako, ali kako ću sa pubertetlijom od skoro šezdeset godina koji me vucara po sudu

Severina Vučković majčinstvo je shvatila ozbiljno od prvo dana, fokusirajući se isključivo na ugodan život i vaspitanje naslednika koji se s obzirom na borbu za starateljstvo već godinama nalazi između dve vatre

SEVERINA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Sa SINOVIM pubertetom ću lako, ali kako ću sa pubertetlijom od skoro šezdeset godina koji me vucara po sudu

Hrvatska pop diva Severina Vučković majčinstvo, brojne izazove koje se te uloge tiču, sudska dešavanja oko starateljstva nad sinom Aleksandrom i nepravde, koje su je zbog toga zadesile, s razlogom poslednjih godina deli sa medijima. Tako smo svojevremeno od nje dobili podatak da je navodno njen izabranik, kralj čelika Milan Popović uticao na odluku sudija i socijalnih radnika, pretio joj preko prijatelja iz kriminalnog miljea, potom kupio kuću preko puta njene i na nju stavio video kamere, dok joj je istovremeno, po njenoj i priči njenih advokata, zabranio da lik naslednika Aleksandra i njegove privatne podatke objavljuje na "Instagramu".

Pročitajte: Njihova svađa je SLOMILA SRCE majci: Pogledajte kako izgleda Severinina rođena sestra Marijana sa kojom ne razgovara, da li vam liče? (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina Vučković majčinstvo posmatra kao najvažniju ulogu u svom životu,  a uprkos tome što ima sudsku zabranu da javno priča na temu privatnosti naslednika, nedavno je u intervjuu za hrvatsko izdanje magazina Gloria svesno napravila prekršaj, ponosno govoreći o njemu.

Pročitajte: Beograd se podigao na noge: Severina uslikana u zagrljaju misterioznog frajera! Svi se pitaju jedno (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

U velikom dijalogu ona je govorila o borbi za starateljstvo nad njim, ali istovremeno njegovom pubertetu sa kojim će se, kada za to dođe vreme, poput drugih roditelja boriti.

- Ja sam najsrećnija osoba, jer sam majka jednog predivnog dečaka. Ponosna sam, dosta sam stvari naučila, očvrsnula i napravila zbog tog dečaka. To je moja najlepša emocija. Ništa me više ne plaši, sve me raduje. Ubitačna kombinacija. Strah od života i od ljudi ostavila sam u četrdesetim godinama. Preostaje mi radost života. - rekla je Severina, a na pitanje koliko joj je Aleksandar sličan odgovorila je:

- Vidite, to je benigno pitanje koje postavite svakoj javnoj osobi i ona s radošću i ponosom priča o svom detetu. No za mene nije benigno. Ja ne smem, moram da ćutim i odmeravam šta ću reći. Uprkos tome reći ću da sam spremna za njegovo pubertetsko doba. To sam prihvatila od svoje voljene majke, prekrasne žene koja me je naučila kako se stoji uz svoju decu i kako im treba verovati. Upravo zbog mog stava i odgoja, jer sam ga sama podizala on je predivno dete puno ljubavi. Moj svet. Sve volim da radim s njim. Jedino ne znam da igram igrice, ali mislim da sam mu inače kul. Onda znate da ću moći i sa pubertetom. Puno su gore pubertetlije od skoro šezdeset godina koji te potežu za kikice i povlače po sudovima - objasnila je ogorčena pevačica.

Pročitajte: Severina Vučković uoči 50. rođendana: Znate li šta je moj bivši sada uradio?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Komentari (0)

Loading