Celebrity News

Izgleda baš kao naučnica: Ovo je ćerka Branka Cvejića, vrhunska intelektualka koja je NAPUSTILA SRBIJU (FOTO)

Ćerka Branka Cvejića nikada se nije eksponirala u javnosti...

Izgleda baš kao naučnica: Ovo je ćerka Branka Cvejića, vrhunska intelektualka koja je NAPUSTILA SRBIJU (FOTO)

Ćerka Branka Cvejića, Bojana Cvejić, očev je i majčin ponos, a javnost nikada nije imala prilike da je vidi. Budući da živi daleko od Srbije i nije javna ličnost, o njoj se malo toga zna.

Ćerka Branka Cvejića koju nikada niste videli

Naime, kako je glumac ispričao jednom prilikom, Bojana je odlučila da svoj život posveti nauci, ali van zemlje u kojoj je rođena, te je ona svoju "bazu" uspostavila u Briselu. Međutim, ona i te kako voli da putuje, te neretko živi po celoj Evropi.

Pročitajte: Sa njom je od studentskih dana, rodila mu je dvoje dece i bila najveća podrška - Evo kako izgleda supruga Branka Cvejića (FOTO)

Facebook

 

Jedina javno dostupna fotografija ćerke Branka Cvejića pronašla je put do javnosti, te je postalo jasno da je očeva slika i prilika.

- Oboje su završili muzikologiju i ne bave se baš direktno time, ali su veoma dobri i zanimljivi. Ćerka Bojana završila je fakultet ovde, a doktorirala je u inostranstvu i ostala tamo. Stacionirana je u Briselu, ali živi po celoj Evropi. Voli da putuje i to je, u suštini, lep život kad od toga možeš da se izdržavaš. Sin Žarko završio je sve moguće škole napolju, od Oksforda do Kornela i doktorata u Americi, a onda se vratio ovde i, naravno, odmah naišao na teškoće - rekao je Branko o ćerki i sinu svojevremeno.

Komentari (0)

Loading