Celebrity News

Lena Marinković proslavila 15. rođendan! Majka Goca dala sve od sebe da sve bude savršeno, ali JEDNA STVAR IPAK SLAMA SRCE (VIDEO)

Ćerka Goce Tržan napunila je 15 godina...

Lena Marinković proslavila 15. rođendan! Majka Goca dala sve od sebe da sve bude savršeno, ali JEDNA STVAR IPAK SLAMA SRCE (VIDEO)

Ćerka Goce Tržan, Lena Marinković, juče je proslavila rođendan, a na okupu su bili svi osim njenog oca Ivana Marinkovića. Ponosna mama, sa svojim suprugom Rašom i Leninim dekom i bakom, obradovala je naslednicu zajedničkim susretom i slavljem i čini se da je ćerka Goce Tržan i te kako bila srećna zbog toga.

Ćerka Goce Tržan proslavila rođendan

Pre 15 godina Lena je došla na ovaj svet, a iako se Goca rastala od njenog oca, svakom prilikom se trudi da joj nadomesti svu pažnju i brine o njoj najbolje moguće. Njih dve neretko putuju i vrlo su bliske, a svi se pitaju zbog čega je Lenin otac propustio ovako važan povod, te, sudeći po video snimku, nije proveo vreme sa ćerkom.

Pročitajte: Neprijatno! Lepa Brena i Goca Tržan istog dana u istoj haljini, kojoj bolje stoji? (FOTO)

 

 

Međutim, to nije pokvarilo dobro raspoloženje i atmosferu, a pevačica je osetila potrebu da ćerki javno uputi emotivne reči, koja odzvanjaju i dokazaju snagu majčinske ljubavi:

Pročitajte: Želimo nekom detetu da pružimo bolji život - Odluka Goce Tržan i Raše O USVAJANJU gađa u srce

 

 

- E baš tako, mi smo uvek tu da ti čuvamo leđa, da te poguramo kad ti je teško, da te volimo kad ni samu sebe ne možeš da gledaš, da te nasmejemo kada si tužna, da budemo tvoja snaga kad se osećaš slabo, da ti osvetlimo put kad nisi sigurna kuda treba da ideš. Budi slobodna, budi svoja, budi samostalna, budi srećna. Jer dok smo mi živi ti ćeš biti nečija. Volimo te zauvek. Srećan ti Leno 15. rođendan. Vole te Baka, Deka, Raša i Mama - napisala je Goca Tržan na "Instagramu" povodom ćerkinog rođendana.

Komentari (0)

Loading