Celebrity News

Želimo nekom detetu da pružimo bolji život: Odluka Goce Tržan i Raše O USVAJANJU gađa u srce

Goca i Raša doneli odluku o usvajanju deteta

Želimo nekom detetu da pružimo bolji život: Odluka Goce Tržan i Raše O USVAJANJU gađa u srce

Posle pet neuspelih vantelesnih oplodnji, Goca i Raša doneli su odluku o usvajanju deteta. Njihova želja za zajedničkim detetom je jaka, ali su odlučili da ukoliko u toj zamisli ne uspeju, jednom detetu pruže bolji život.

- Goca je bila jako tužna kada je dobila negativan rezultat, međutim, ne odustaje, veliki je borac i ne želi da klone, a najveću podršku ima od muža Raše. Iako su se peti put podvrgli veštačkom začeću, oni će kroz neko vreme verovatno pokušati ponovo. Međutim, seli su razgovarali i rešili da ako uskoro ne uspeju da se ostvare kao roditelji otpočnu proces usvajanja. Razgovarali su sa Sergejem Ćetkovićem koji je usvojio dve devojčice i on im je objasnio sve oko procedure. Pošto već ima ćerku Lenu, Goca bi želela da usvoji dečaka - kaže izvor za Star.

Pročitajte: SVE JE NAPUSTILA! Odluka Goce Tržan iznenadila javnost: Spakovala sam kofere i otišla

Miomir Milić

 

O odluci da usvoje dete nedavno je za domaće medije govorila i pevačica. Otkrila je da ona i Raša nemaju priliku da usvoje novorođenu bebu. Prema našem zakonu, žena od 48 godina ne može da usvoji tek rođenu bebu, jer razlika između usvojitelja i usvojenika ne sme da bude veća od 45 godina.

- Procedura oko usvajanja dece je jeziva jer moraju da se ispune razni zahtevi, a ima i određenih ograničenja. Moraš dve-tri godine da prikupljaš papire i mlatiš se sa glupostima. Pričala sam sa Sergejem Ćetkovićem, koji je usvojio ćerke i koji će pokušati da uradi nešto da se te procedure ubrzaju. Pošto ne možemo da usvojimo bebu, Raša i ja smo se dogovorili da izaberemo dete koje ćemo finansijski pomagati - otkriva planove za budućnost Tržanova.

Komentari (0)

Loading