Celebrity News

NOĆNA MORA svakog roditelja: Fotografija otkriva kako se ZAISTA slažu Đina i Kan Džinović

Odnos Đine i Kana Džinovića, dece Harisa i Meline Džinović, intrigira javnost...

NOĆNA MORA svakog roditelja: Fotografija otkriva kako se ZAISTA slažu Đina i Kan Džinović

Odnos Đine i Kana Džinovića, ako se suditi po objavama ćerke Meline i Harisa Džinovića, vrlo je specifičan. Naime, brat i sestra iako se trude da provedu što više zajedničkog vremena, postoje izvesne razlike između njih, koje pokušavaju da ignorišu.

Odnos Đine i Kana Džinovića -  da li je sve idealno?

Naime, svima je naširoko poznato da je Đina prava zvezda na društvenim mrežama, što ponekad njenom ocu i te kako zasmeta, a to uopšte nije slučaj sa njenim bratom Kanom, koji doslovno "beži" od kamere. On ne voli da se eksponira, te je prava retkost videti ga.

Pročitajte: I to se dogodilo! Ćerka Harisa i Meline Džinović PO PRVI PUT otvorila vrata njihovog doma vrednog 2 MILIONA EVRA! (FOTO)

Instagram screenshot

 

Ipak, naizgled beznačajne fotografije otkrile su istinu o odnosu sestre i brata, te je on, iako ne voli da se pojavljuje ni javno ni virtuelno, spreman da ugodi Đini kada želi da se pohvali na društvenim mrežama kako se druže.

Tako se Kan našao na "Instagramu" , budući da je Đina objavila njihov zajednički video i fotografiju na kojoj su modno usklađeni, te s ozbirom na to mnogi smatraju da se veoma lepo slažu i da je njihov odnos, što su stariji, sve bolji, pa čak su i donekle slični.

Pročitajte: Đina Džinović u suzama! Porodica uzdrmana, Melina i Haris u nikad većem sukobu

Instagram screenshot

 

Ponosi roditelji i te kako drže do toga da im deca budu bliska, a odgajili su ih tako da im porodica i porodični odnosi budu na prvom mestu.

Komentari (0)

Loading