Celebrity News

RAZVOD, SLOMLJENA SAM: Gordana Ilić donela najtežu odluku posle presude, OVO SU DETALJI

Gordana Ilić razvod nikada više nije želela. Godinama je verovala u vernost svog supruga, a sada joj je srce slomljeno

RAZVOD, SLOMLJENA SAM: Gordana Ilić donela najtežu odluku posle presude, OVO SU DETALJI

Ata Images

Gordana Ilić razvod nikada nije smatrala opcijom, bez obzira na burne dane koje je svojevremeno imala pored supruga. Pa ipak, sada kada je prvostepenom presudom potvrđeno očinstvo Miroslava Ilića, koji još uvek odbija da prizna sina Devina, njeno srce je slomljeno.

Naime, kako otkriva bliska prijateljica Gordane Ilić, supruga Miroslava Ilića nikada više nije želela da okonča brak i ode. Besna što mu je godinama bezuslovno verovala, Goca je u potpunosti slomljena. Međutim, Miroslav još uvek ne želi da prizna Devina i tvrdi da su sve to neistine:

Pročitajte: Pozvala me je, čula sam urlike i PRETNJE - Svi detalji stravičnog prvog telefonskog razgovora supruge i ljubavnice Miroslava Ilića

Gloria

 

- Toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora prvo da poništi očinstvo tog gospodina - jasno je izneo svoj stav.

Da li će Gordana Ilić razvod ipak odbaciti kao ideju nastalu u trenutku gneva i da li će je suprug nagovoriti da još uvek bude na njegovoj strani ostaje da vidimo. Ipak, činjenica je da je posle godina borbe i laži istina pukla pred njenim očima i slomila joj srce.

Komentari (4)

Loading
Jelena

20:51 27.05.2022

Kako neko moze uopste poverovati da je Goca verovala Miroslavu da nije Devinov otac? Cinjenica da Miroslav 14 god izbegava da ide na DNK sve govori...Da Mirjana laze, Miroslav bi jos pre 14 god to dokazao i uradio DNK...Cista logika...

Sllavica

09:39 28.05.2022

Stara folirantkinja. Ako se razvedu, to će biti da bi njoj pripala polovina imetka. U slučaju da Devin traži nasledstvo, delio bi s njihovom decom samo Miroslavljev deo. Ne razumeju ti zgrčeni, materijalistički umovi da Devin i njegovoj majci nije potrebno ništa materijalnog od njih. Čovek je samo hteo da zna ko mu je biološki otac, na šta ima potpuno pravo.

Jad i beda

17:56 13.06.2022

Što je gospođa slomljena, zna li ona onu poslovicu:"zaklela se zemlja raju da se sve tajne znaju"