Celebrity News

Čvrst zagrljaj i teške teme: Tajni susret Jelene Đoković i najtužnije princeze Šarlin (FOTO)

Susret Jelene Đoković i princeze Šarlin i danas se prepričava

Čvrst zagrljaj i teške teme: Tajni susret Jelene Đoković i najtužnije princeze Šarlin (FOTO)

Već više od deset godina Jelena i Novak Đoković neguju prijateljske odnose sa dvorom princa Alberta od Monaka. Kako je Monako dugo bio dom Novaka i Jelene, danas prvi reket sveta, imao je čast da u nekoliko navrata večera sa princom od Monaka, pa je tako ugovoren i susret Jelene Đoković i princeze Šarlin, sa kojom Novakova supruga i danas ima poseban odnos.

Profimedia

 

Naime, tokom vremena kraljevski par neretko se sretao sa Đokovićima, a Jelena i princeza Šarlin porodile su se čak u razmaku od dva meseca u istoj bolnici u Nici i istom apartmanu. Njih dve oduvek su se razumele, imale dobru komunikaciju i zajedničke stavove o majčinstvu, kao i drugim ozbiljnim i odgovornim temama, kojima su obe bile posvećene.

Pročitajte: Jelena Đoković na Noletov meč povela majku - Ko je, kako izgleda i zašto svi godinama napadaju Veru Ristić (FOTO)

Profimedia

 

Ipak, kako danas najtužnija princeza na svetu, Šarlin od Monaka, vreme provodi u medijskoj ilegali, kako bi se oporavila od posledica bolesti, sa kojom se već neko vreme bori, susret Jelene Đoković i princeze Šarlin čeka neke bolje dane, kada će konačno, sa puno empatije i osmeha imati priliku da govore o vedrim temama.

Komentari (1)

Loading
Gogo BG

07:07 31.05.2022

Ne bitne osobe u nasim zivotima. Nek su one zive i zdrave svojoj deci i porodici. Obe poznate po prepoznatim muzevima, a same ne zavredjuju ni minimum paznje. Prijatan dan!