Celebrity News

Jelena Đoković na Noletov meč povela majku: Ko je, kako izgleda i zašto svi godinama napadaju Veru Ristić (FOTO)

Majka Jelene Đoković pojavila se u javnosti sa ćerkom...

Jelena Đoković na Noletov meč povela majku: Ko je, kako izgleda i zašto svi godinama napadaju Veru Ristić (FOTO)

Majka Jelene Đoković, Vera Ristić, nedavno se pojavila sa ćerkom na meču koji je igrao Novak Đoković, a njih dve su ga vatreno bodrile iz prvog reda. Nije tajna koliko je Jelena vezana za svoju majku, te shodno tome svojevremeno bolele su je različiti medijski natpisi koji se tiču Vere.

Majka Jelene Đoković posle dužeg vremena u javnosti

Naime,  kako se pisalo, Vera Ristić je navodno aktivno učestvovala u zagađenju ekološkog sistema naše zemlje kao žena koja se kao direktorka energetskih kompanija zalagala za izgradnju mini-hidroelektrana na našem podneblju.

Ipak, Jelena je svojevremeno javno odbranila majku, osetivši potrebu da ispriča svoju stranu priče i pojasni kako stoje stvari: 

Pročitajte: Moraš da se izviniš mojoj majci ILI ZAVRŠAVAMO - Potres u braku Đokovića, Jelena ostala šokirana pred Novakovim uslovom

screenshot

 

- Moja majka se ne bavi izgradnjom MHE već godinama i nema nikakav uticaj na najnovije projekte koji se sprovode po zemlji. Žao mi je ako u Srbiji priroda trpi zbog stvaranja MHE jer to nije smisao održive energije. Ali uverena sam da niko iz moje porodice tome nije doprineo. Naprotiv. Kao porodica koja se deceniju bavi humanitarnim radom, sve napore usmeravamo ka našoj deci učeći ih zdravim navikama i zaštiti i poštovanju životne sredine. Decu ćemo mnogo lakše naučiti pravim vrednostima nego odrasle - napisala je Jelena svojevremeno na "Instagramu" . 

Pročitajte: Novak i Jelena na svadbi svog kuma u izdanju koje je zapalilo mreže - Evo šta se sad zamera supruzi najslavnijeg svetskog tenisera (FOTO)

Boško Karanović

 

Dok su se nizale različite uvrede na društvenim mrežama, Jelena i Vera ostale su dostojanstvene i uvek se drže zajedno, a nakon najnovijeg pojavljivanja jasno je da je supruga Novaka Đokovića majčina slika i prilika.

Komentari (0)

Loading