Lepota

Frizura Jelene Đoković sa kojom ćete izgledati 10 godina mlađe: Pogledajte kakva se pojavila juče na Rolan Garosu (FOTO)

Frizura Jelene Đoković glavna je tema javnosti...

Frizura Jelene Đoković sa kojom ćete izgledati 10 godina mlađe: Pogledajte kakva se pojavila juče na Rolan Garosu (FOTO)

Frizura Jelene Đoković u isto vreme je oduševila ali i iznenadila domaću i svetsku javnost. Ležerna svakodnevna frizura, veoma je jednostavna da se napravi, a stiče se utisak da takođe mladalačka, baš kao i Jelenin duh.

Pročitajte: Jelena Đoković na Noletov meč povela majku - Ko je, kako izgleda i zašto svi godinama napadaju Veru Ristić (FOTO)

profimedia

 

Dok je pratila Rolan Garos, gde Novak trenutno igra, Jelena je uspela da zaokupira pažnju prisutnih dok je bodrila supruga, a osim njenog stajlinga, komentariše se i na koji način joj je stilizovana kosa. Naime, ona je vezala neobavezno dva repa sa svake strane glave i izgledala kao devojčica.

Pročitajte: Moraš da se izviniš mojoj majci ILI ZAVRŠAVAMO: Potres u braku Đokovića, Jelena ostala šokirana pred Novakovim uslovom

profimedia

 

Ova nimalo pretenciozna frizura istakla je u gomili drugih, a vrlo verovatno da će je mnoge žene rekreirati, budući da je idealan izbor za leto.

Komentari (2)

Loading
Mirjana Savić

14:42 29.05.2022

Mislim da gospođa Dijana, bez obzira na svoje dobre namere, treba da gleda svoja posla. Neka ostavi Novakovu porodicu da sami vode svoj život, jer oni nisu maloumni. Ima ona valjda šta drugo da radi...