Celebrity News

Tri decenije se nagađalo, a sada je istina izašla na videlo: Frano Lasić i Suzana Mančić otkrivaju detalje svoje tajne veze (FOTO)

Tajna veza Suzane Mančić i Frana Lasića tema je već godinama, a evo šta je istina

Tri decenije se nagađalo, a sada je istina izašla na videlo: Frano Lasić i Suzana Mančić otkrivaju detalje svoje tajne veze (FOTO)

Gotovo četiri decenije dugo je poznanstvo Suzane Mančić i Frana Lasića, a kada su se prvi put zajedno fotografisali za naslovnicu magazina "Praktična žena" uveliko se nagađalo postoji li neka tajna veza Suzane Mančić i Frana Lasića, pa je čak i naslov u novinama glasio: "Ljubav ili prijateljstvo?". Iako su se, kako kažu, tri decenije konstantno susretali, pred kamerama su se opet našli tek nakon 30 godina, kada su oboje već bili u srećnim brakovima i to na snimanju serije "Selo gori, a baba se češlja".

Privatna arhiva

 

Hemije, osmeha, šarma kod njih dvoje nikada nije manjkalo, ipak tada su našoj publici otkrili da tajna veza Suzane Mančić i Frana Lasića predstavlja zapravo jedno iskreno, dugogodišnje prijateljstvo.

- Tri decenije poznanstva nije mali period, a mi smo se susretali tokom svih tih godina na nekim snimanjima, raznim dodelama nagrada, muzičkim druženjima sa zajedničkim prijateljima, uz mnogo pesme i smeha, pa je tih tridesetak godina prošlo u trenu - rekao nam je Frano, a Suzana otkrila da su u trenutku sklapanja poznanstva njih dvoje bili u zenitu popularnosti.

- Frano je tada harao sa svojim hitovima koji su aktuelni i danas, a ja... Da se ne hvalim, lepa, mlada, popularna. Stalno smo se sretali na nekakvim koncertima, dodelama nagrada i malo-pomalo počeli smo da se družimo. Imali smo i mnogo zajedničkih prijatelja, za nas je Jugoslavija bila mala.

Pročitajte: Zavirite na intimnu proslavu malog Nikolasa - Frano i Milena Lasić sinu proslavili prvi rođendan (FOTO)

Srđan Stevanović/Story arhiva

 

O njihovom prijateljstvu Suzana je otkrila:

- Frano je jako prijatna osoba, vedra i iskrena, lepo vaspitana, ne mangupira se, svestan je svog izgleda, on je privlačan muškarac, ali nije żenskaroš. Lako je voleti ga i biti prijatelj sa njim.

Komentari (2)

Loading
Ceki

12:02 02.06.2022

Taj ti dobro stoji Suzi, tvoj broj Ova slika od skorijeg vremena izgleda kao bračna iz nekog albuma.. elegantno lepo...