Celebrity News

I treći brak PRED PUCANJEM: Frano Lasić na jahti sa prezgodnom voditeljkom koju svi znate! Kakva švalerčina (FOTO)

Preljuba Frana Lasića glavna je tema svih domaćih i hrvatskih portala

I treći brak PRED PUCANJEM: Frano Lasić na jahti sa prezgodnom voditeljkom koju svi znate! Kakva švalerčina (FOTO)

Uprkos tome što iza sebe ima tri braka i sada je u trećem sa našom konceptualnom umetnicom Milenom Lasić, pevač i glumac Frano Lasić nikada nije važio za preljubnika. Za zavodnika, gastronoma, odličnog poznavaoca vina, ljudi, napre žena jeste, ali nikada se nije moglo čuti da se javno upustio u nedozvoljene odnose, tačnije da se prepustio prevari. Preljuba Frana Lasića o kojoj se poslednjih nekoliko sati piše po portalima šokirala je javnost, koja je sve, samo to ne očekivala od hrvatskog umetnika.

Pročitajte: Rastali se Frano Lasić i Milena Matić: Niko se nije nadao, odlučila je da će SAMA

Mirko Tabašević

 

Ove tvrdnje, u koje upravo iz gore navedenih razloga, gotovo da niko ne veruje, pojavile su se nakon što su na profilu raskošnje brinete sa kojom se tvrdi da je Milenu prevario, pojavile zajedničke fotografije.

Pročitajte: Tri decenije se nagađalo, a sada je istina izašla na videlo: Frano Lasić i Suzana Mančić otkrivaju detalje svoje tajne veze (FOTO)

Instagram

 

Oni koji tvrde da se preljuba Frana Lasića dogodila, nažalost nisu dobro osmotrili i istražili fotografije, jer da jesu doznali bi da su nastale u doba kada Frano još nije ni upoznao Milenu, a da je brineta o kojoj mediji bruje voditeljka Nikolina Pišek. Lagano ovim saznanjem kockice su se sklopile te se doznalo da su glumac i voditeljka razgolićeni pozirali za potrebe jedne reklame, a nema sumnje da su svoje uloge odlično obavili i čak ubedili javnost u to da su zaljubljeni par koji uživa na gliseru.

Pročitajte: Spremite se, počinje domaća „Dinastija“: Evo ko glumi Blejka, a ko Kristl i Aleksis

Instagram

 

Davno je prošlo od toga događaja možda više od 13 godina, a ne zna se tačno zašto je Nikolini baš sada palo na pamet da se ovoga priseti. Franu je svakako bilo drago, uprkos naslovima koji su usledili da se nižu u medijima.

Komentari (0)

Loading