Celebrity News

Uvek je patila što je dete razvedenih roditelja: Poslednja Karleušina zajednička fotografija sa majkom i ocem slama srca

Roditelji Jelene Karleuše razveli su se još dok je Jelena bila devojčica, pa ipak, tokom celog života zadržali su korektan odnos, kako njihovoj mezimici ništa ne bi falilo

Uvek je patila što je dete razvedenih roditelja: Poslednja Karleušina zajednička fotografija sa majkom i ocem slama srca

Roditelji Jelene Karleuše venčali su se 1977. kada je Divni bilo svega 19 godina. Divna i Dragan Karleuša već sledeće godine dobili su ćerku Jelenu, koju su podjednako obožavali, ali njihova emotivna bajka nije dugo trajala. Razveli su se dok je Jelena bila devojčica, a otac, koji je bio policijski inspektor, iako uvek u obavezama, ostao je važna figura u Jeleninom životu.

- Kad sam ja bila na poslu, kod kuće ju je čekala baka sa jelom koje voli. Sve što je poželela, bilo joj je kupljeno. Ja sam je vodila na more, otac takođe, i sve je dobijala duplo. Ostala je da živi sa mnom, ali je otac uvek bio uz nju kad joj je to trebalo. Poveravala mi se i izgradile smo divan odnos, što nikada nije zloupotrebila - govorila je svojevremeno Divna.

Pročitajte: Potresne fotografije - Karleuša sa ocem Draganom i ćerkama na majčinom grobu, jedan detalj KIDA DUŠU

Instagram

 

Njih dvoje bili su uvek spremni na dogovor, kada je Jelena i njena budućnost bila u pitanju, međutim, Dragan je nakon razvoda zasnovao novu porodicu. To ga ipak nije sprečilo da sa Divnom ima zdrav odnos i Jeleni bude divan otac.

Roditelji Jelene Karleuše bili su uz nju u svakom trenutku, a poslednja zajednička fotografija na kojoj nasmejani poziraju je porodična fotografija sa venčanja njihove mezimice i Bojana Karića.

Exkluziv

 

 

Od tada ih nismo videli da zajedno poziraju, ali Dragan i dan danas odlazi sa ćerkom na Divnin grob, kako bi joj ukazao poštovanje, ali i ćerki pružio prekopotrebnu podršku.

Komentari (0)

Loading