Celebrity News

Mihajlo Savić biće srcelomac na oca: Vujadin objavio sliku njegovog i Mirkinog sina, toliko je porastao da ga nećete prepoznati

Sin Vujadina Savića i Mirke Vasiljević pravo je blago svoje porodice...

Mihajlo Savić biće srcelomac na oca: Vujadin objavio sliku njegovog i Mirkinog sina, toliko je porastao da ga nećete prepoznati

Sin Vujadina Savića i Mirke Vasiljević, Mihajlo, došao je na svet 2014. godine , kao treće po redu dete u njihovoj porodici. Fudbaler i njegova supruga neizmerno su ponosni na svo četvoro naslednika - ćerke Adrijanu i Aniku i sinove Andreja i Mihajla, a budući da su veoma posvećeni roditelji, ne propuštaju nijedan trenutak njihovog odrastanja.

Sin Vujadina Savića i Mirke Vasiljević je presladak mališan

Iz dana u dan, njihova deca stasaju i menjaju se, te su se svi, nakon što se pojavila nikad viđena fotografija na društvenim mrežama, iznenadili koliko je mlađi sin Mirke i Vujadina, Mihajlo, porastao.

Pročitajte: Vujadin je tipični Balkanac, vreme je da priznam da sam NAPRAVILA VELIKU GREŠKU! Mirka Vasiljević izjavom šokirala sve!

Instagram

 

Simpatični dečak smeđe kose više nije toliko mali, budući da sada ima skoro osam godina, a na osnovu fotografije stiče se utisak da je očeva kopija. Mališan je oduševio publiku širom "Instagrama" ,  a veoma je porastao, te se roditeljima čini da vreme "leti."

A kako izgleda najmlađe dete Mirke i Vujadina, Anika koja ima nekoliko meseci, pogledajte OVDE.

 

Komentari (1)

Loading
Ccccccccc

01:13 31.05.2022

Jak srcelomac ovaj vujadin, crnogorski dzukac nije u stanju da posle četvoro dece venca tu Mirku , seljacina uobrazena . Nikakav muškarac , a još manje frajer!