Celebrity News

Vozile su se gradskim prevozom, živele kao normalan svet: Pogledajte u kakve lepotice su izrasle ćerke Ace Pejovića (FOTO)

Ćerke Ace Pejovića žive kao sve normalne devojke

Vozile su se gradskim prevozom, živele kao normalan svet: Pogledajte u kakve lepotice su izrasle ćerke Ace Pejovića (FOTO)

Lako se moglo dogoditi pevaču poput Ace Pejovića (50) da se za sve ove godine karijere uobrazi ili zaboravi na svoje početke i svako ko u rekordnom roku rasproda stadion poput beogradskog Tašmajdana možda bi na to i imao pravo. Međutim, dok Pejović uveliko prodaje drugo veče na ovom poprištu, zakazano za 18. jun, on na zemlji stoji čvršće nego ikada i zahvalan je što na svojim koncertima može biti tek jedan u nizu hiljada ljudi koji su došli da se dobro provedu i sačuvaju nešto toplih emocija u svojim srcima. Mi smo ovim povodom, naravno, razgovarali i u drugom smeru, o svemu onome što te emocije u srcu čuva kada publika nije prisutna i tako brzo dolazimo do njegove porodice, što najbrže izmamljuje osmeh na njegovom licu. Žamor publike ništa ne može zameniti, ali zato osmeh njegovih dama u kući i jeste skandiranje u sopstvenoj konkurenciji. 

Pročitajte: Raj za Biljanu i njihove ćerke - Zavirite u skupocenu vilu Ace Pejovića u kojoj vlada porodični sklad (FOTO)

Privatna arhiva

 

Ćerke Ace Pejovića njegova su najveća inspiracija

Vaše ćerke Magdalena i Marija već su svoje ličnosti jer su odrasle, ali Iva je još uvek devojčica. Da li ste s njom neke stvari pokušali drugačije kao što obično važi za najmlađu decu? Nedostaje li joj vašeg prisustva?

- Iva je, baš kao i svi šesnaestogodišnjaci, u iščekivanju punoletstva i te magične brojke 18. Ona najviše uživa od svih nas, jer je apsolutna miljenica svih. Pritom je toliko šarmantna da nas sve prevesla za sekund. Sestre su takođe slabe na nju, tako da, kada joj Biljana i ja ignorišemo neku želju, spas potraži kod Magdalene i Marije (smeh).

Privatna arhiva

 

I sami ste srednje dete od ukupno tri brata, da li je to bila lagodna ili najteža pozicija dok ste odrastali?

- Idealna, taman imate nekog starijeg od koga ćete mažnjavati stvari i imati uzora, a opet imate nekog i kome ste baš vi oslonac, ali i autoritet.

Pročitajte: Dirljiva ljubav puna emocija! Isplivala nikad viđena, romantična fotografija Aca Pejovića i njegove supruge Biljane

Privatna arhiva

 

Na šta ste najponosniji nakon svega što ste postigli u životu i karijeri?

- Na njih četiri, na svaku ponaosob. Na porodicu.

Pomenuli smo koliko je bilo važno da ostanete na zemlji uprkos velikoj slavi, kako ste postigli da i vaše ćerke budu takve?

-  Zahvaljujući ljubavi i odnosu prema životu. Normalne škole, državni fakulteti, vožnja do škole gradskim prevozom, istinom protiv svih dignutih nosića, tinejdžerskog doba... Ma, žive kao sav normalan svet.

Privatna arhiva

Story

 

 

Komentari (0)

Loading