Celebrity News

Ćerka Nevene Božović stigla kući: Fotografija male Anke na plaži otopiće sva srca (FOTO)

Ćerka Nevene Božović ima privilegiju da već od malih nogu na obalama Jadranskog mora ima svoj dom

Ćerka Nevene Božović stigla kući: Fotografija male Anke na plaži otopiće sva srca (FOTO)

Nevena i Nikola Ivanović svoj život vode na relaciji Beograd - Budva, a sada je sudeći po objavama pevačice došlo vreme za sezonu života na primorju. Ćerka Nevene Božović, preslatka Anka sada uživa u svom prvom letovanju, a prema poslednjoj fotografiji njene mame, čini se da se već zaljubila u more.

 

 

Kada su u Budvi Nikola, Nevena i Anka žive u luksuznom hotelu, a njihov apartman prava je mala bajka u kojoj porodica uživa.

- Uselili su se u jedan od najlepših apartmana u hotelu koji je u vlasništvu pevačicinog supruga. Njihov dom se nalazi na četvrtom spratu luksuznog hotela, a u apartmanu ispod Neveninog i Nikolinog živi i Ivanovićev brat. Za mnoge njihove prijatelje to je bila neoubičajena odluka, tim pre što je takav stil života svojstven bogatim i slavnim holivudskim zvezdama - reako je izvor blizak paru za medije, neposredno posle njihovog venčanja.

Pročitajte: Emotivna porodična fotografija, ali svi gledaju u Nikolu - Suprug Nevene Božović više NE IZGLEDA ISTO (FOTO)

Instagram

 

Pevačica koja sa ćerkom neprekidno putuje, otkrila nam je i kako se snašla u ulozi majke:

- Jako sam se dobro snašla, kao mlađa sam šetala decu po komšiluku, igrala sam se sa njima, ali tek sad kad sam dobila svoje dete shvatila sam kolika je to zapravo ljubav. Ceo život ti se promeni, ležeš i budiš se pun energije iako nisi spavao. Ništa mi nije teško, uživam u svakom danu. Tek kad doživiš tako nešto znaš koliko je vredno - kaže pevačica pa dodaje:

- Istina, imam pomoć svojih roditelja,suprugove mame i sestre, svi su zaista tu, međutim ne dozvoljavam previše da se drugi mešaju. Kao mala sam dosta vremena provodila sa bakom i dekom, sigurno će i Anka, ali sad dok je baš mala najviše voli da je uz mamu i ja volim da sam uz nju. Uostalom meni nije potrebno mnogo da je pričuvaju, samo dok sam na probi. 

 

 

 

Komentari (0)

Loading