Celebrity News

Život mlade mame i snaje: Nevena Božović prvi put o odnosu sa majkom svog muža

Ćerka Nevene Božović kruna je ljubavi pevačice i njenog izabranika

Život mlade mame i snaje: Nevena Božović prvi put o odnosu sa majkom svog muža

Pre sedam i po meseci ćerka Nevene Božović, Anka Ivanović, došla je na svet, a ponosna mama sve svoje obaveze zakazane za nekoliko meseci unapred odložila je kako bi naslednici bila na usluzi, dok malo ne ojača, ali i dok se ona sama ne uhvati u koštac sa novim, izuzetno zahtevnim izazovom.

Pročitajte: Emotivna porodična fotografija, ali svi gledaju u Nikolu: Suprug Nevene Božović više NE IZGLEDA ISTO (FOTO)

 

 

Ono što je za mnoge teško i zahtevno, u Neveninom slučaju pokazalo se kao vrlo prirodno i lagano. Na ulogu majke, nespavanje, kupanje, presvlačenje, danonoćne brige, uopšteno odgovornost privikla se brže nego što je očekivala, a otkrila nam je i da nekim čudom sada ima više energije nego inače. 

- Jako sam se dobro snašla, kao mlađa sam šetala decu po komšiluku, igrala sam se sa njima, ali tek sad kad sam dobila svoje dete shvatila sam kolika je to zapravo ljubav. Ceo život ti se promeni, ležeš i budiš se pun energije iako nisi spavao. Ništa mi nije teško, uživam u svakom danu. Tek kad doživiš tako nešto znaš koliko je vredno - kaže pevačica pa dodaje:

- Istina, imam pomoć svojih roditelja,suprugove mame i sestre, svi su zaista tu, međutim ne dozvoljavam previše da se drugi mešaju. Kao mala sam dosta vremena provodila sa bakom i dekom, sigurno će i Anka, ali sad dok je baš mala najviše voli da je uz mamu i ja volim da sam uz nju. Uostalom meni nije potrebno mnogo da je pričuvaju, samo dok sam na probi. 

Pročitajte: Četiri meseca od rođenja male Anke nešto se promenilo: Šta se desilo između Nevene Božović i njenog supruga?

 

Pevačica koja se svojevremeno iz Beograda zbog ljubavi preselila u Crnu Goru tvrdi da je njena naslednica hiperaktivno, veselo dete, kojem konstantna putovanja avionom ne smetaju. Nevena i njen izabranik, naime, malo žive u srpskoj prestonici, malo u Budvi, a ćerku svuda vode sa sobom, uprkos tome što joj je tek sedam meseci.

- Stalno sa mamom i tatom putuje i to je raduje. Suprug i ja smo dosta slični, hiperaktivni puni energije, vidim da je i ona takva, nikad joj nije dosta, stalno nešto traži, a primećujem u poslednje vreme da dosta više liči na njega - kazala nam je Nevena, koju smo sreli na jednom prestoničkom događaju, pa nam je otkrila i da puno radi, priprema nove pesme i ne razmišlja o proširenju porodice, bar ne još uvek

- Imam malu bebu kod kuće tako da na tom polju nema za sada planova. Planovi su zapravo da kroz mesec, dva objavim nove pesme, da od maja krenem sa nastupima  i to je više manje to - zaključila je ona.

Pročitajte: Dom je tamo gde je srce: Nevena Božović živi na novoj adresi, pogled će vas hipnotisati (foto)

 

 

 

Sad sam skoncentrisana na nju proširenje porodice ne planiram

 

Komentari (0)

Loading