Celebrity News

Gobeljić na ivici suza, poznati svatovi! Venčanica Kaće Grujić KRIJE TAJNU: Pogledajte prve fotografije sa crkvenog venčanja

Svadba Katarine Grujić i Marka Gobeljića biće veselje godine

Gobeljić na ivici suza, poznati svatovi! Venčanica Kaće Grujić KRIJE TAJNU: Pogledajte prve fotografije sa crkvenog venčanja

Svadba Katarine Grujić i Marka Gobeljića odložena je prošle godine usled pandemije korona virusa, pa su mladenci pred najbližim prijateljima i porodicom izgovorili sudbonosno "da" na svom građanskom venčanju. Međutim gala slavlje za 500 zvanica nije izostalo, pa su se gosti danas okupili ispred porodične vile Grujića na Dušanovcu, kako bi izveli mladu.

Instagram

 

Kuma Adreana Čekić stigla je među prvima, a u zanosnoj toaleti blistala je i mladina sestra. Porodica Grujić svoju vilu bajkovito je ukrasila, jer njihova mezimica, za svoj najvažniji dan zaslužuje samo najbolje. 

Ata Images

 

Mladi je tokom priprema društvo pravila i ćerka Katja, koja je za ovu priliku ponela posebno dizajniranu mini venčanicu. Preslatka beba osvojila je srca prisutnih i za trenutak ostavila mamu u senci.

Svatovi su došli po mladu, a mladenci su se luksuznom limuzinom odvezli do Hrama Svetog Save gde je održano crkveno venčanje.

Pročitajte: PRVE FOTOGRAFIJE Katje Gobeljić - Katarina Grujić Marku donela ćerkicu na teren dok je slavio titulu, na koga vam liči mala princeza? (FOTO)

Ata Images

 

Kako pišu mediji, svadba Katarine Grujić i Marka Gobeljića biće spektakl ne samo zbog velikog broja zvanica iz muzičkog sveta, već i zbog činjenice da će danas Kaća imati čak tri venčanice, koje su ukupno koštale čak 30.000 evra.

Nakon crkvenog venčanja usledila je gala proslava u luksuznom beogradskom hotelu, gde takođe nije izostala spektakularna dekoracija.

Brojni poznati u svečanim toaletama stigli su kako bi mladencima uveličali ovaj, za njih dvoje tako poseban dan.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading