Celebrity News

Čekanje se isplatilo: Sekine molitve USLIŠENE, u kuću u Pazovi stiglo ONO ŠTO JE GODINAMA ŽELELA (FOTO)

Trudna Seka Aleksić vest je koju svi željno iščekuju da čuju

Čekanje se isplatilo: Sekine molitve USLIŠENE, u kuću u Pazovi stiglo ONO ŠTO JE GODINAMA ŽELELA (FOTO)

Od kako je izjavila de će uraditi sve da postane majka po treći put, vest da je trudna Seka Aleksić svi nestrpljivo iščekuju. Upravo to su svi i pomislili kada je pevačica objavila da je radost ponovo došla u njen dom.

Pročitajte: Hirovita ili praktična? Kuća Seke Aleksić krije prostoriju na kojoj će joj pozavideti svaka žena, a nije garderober! (foto)

Instagram

 

Nažalost, ovoga puta nije reč o bebi, već o kokoškama koje je ona poželela za rođendan i taj san joj se ostvario. Seka i njen suprug Veljko Piljkić godinama unazad žive u Staroj Pazovi, a na taj korak odlučili su se kako bi porodicu zasnovali na čistom vazduhu daleko od gradske vreve i buke, dok su sada odlučili da odu korak dalje i sa gradom prekinu kontakt i kada je reč o nabavci namirnica. Za početak oni su kupili kokoške, kojima su se najviše obradovali sinovi Aleksićeve, Jovan i Jakov, a koje će uskoro krenuti da ležu domaća jaja.

Pročitajte: OSUŠILA SE! Osuđivaće me, ali ja to ovako radim: Seka Aleksić opisuje svoj režim ishrane uz koji je skinula 10 KILOGRAMA (VIDEO)

Instagram

 

Malo je reći da je Seka presrećna i njena porodica s njom. Uprkos tome ona ne odustaje da još jednom postane majka i za septembar priprema se na novi ciklus vantelesne oplodnje u čemu će joj svakako zdrava ishrana, koju bude dobijala od svojih koka pomoći.

Komentari (0)

Loading