Celebrity News

Radost bračnog para je nemerljiva! Porodica postaje veća, na adresu Milice Mandić čestitke ne prestaju da stižu (FOTO)

Trudna Milica Mandić osam meseci od venčanja?

Radost bračnog para je nemerljiva! Porodica postaje veća, na adresu Milice Mandić čestitke ne prestaju da stižu (FOTO)

Nakon što je svom izabraniku izgovorila sudbonosno da u septembru prošle godine olimpijska prvakinja u tekvondou Milica Mandić na udaru je znatiželjnih fanova, prijatelja, a najviše članova porodice koji sve čine kako bi saznali planiraju li ona i njen izabranik Marko Đuričić u ovom momentu proširenje porodice.

Pročitajte: Udala se Milica Mandić: Prve fotografije sa venčanja u Sabornoj crkvi

 

 

Mada su joj pitanja na tu temu uveliko dosadila, po prirodi pozitivna i uvek nasmejana Milica na njih odgovara ljubazno, a najčešće se iza tog odgovora može zaključiti da je više-manje sve u božijim rukama, te da se ona i Marko neće buniti ukoliko prinova stigne baš sada.

Pročitajte: Svega osam meseci od venčanja iz doma Milice Mandić stižu srećne vesti: Olimpijska šampionka i njen izabranik ne skidaju osmeh s lica (FOTO)

 

 

Imajući ovo u vidu, čim smo ugledali jutrošnji post zlatne sportiskinje, pomislili smo da je sreća konačno zakucala na njega vrata. Trudna Milica Mandić prvo je što se dalo zaključiti na osnovu jednog kratkog, doduše nedovoljno jasnog snimka i kratke rečenice.

Pročitajte: Prvakinja tekvondoa i skromnosti: Dom Milice Mandić oaza topline i vrline (FOTO)

 

 

Čini se, međutim, da je zaključak usledio prerano. Svega par sekundi kasnije, tokom pažljivog gledanja videa na kom Mandićeva poručuje da je prinova tu, jasno smo mogli da vidimo da ona zapravo misli na mačku. Kućnog ljubimca koji se omacio i na svet doneo čak 4 mace. Sportiskinju i njenog izabranika ova vest je veoma raznežila, kao i njihove fanove koji su u pordužetku komentarisali, ono što su najverovatnije mnogi pomislili, a to je da je sada red na njih dvoje da postanu roditelji.

Instagram

 

Vest da je trudna Milica Mandić željno se iščekuje, budući da je sportiskinja malo pre venčanja otišla u penziju i izjavila da se raduje novim izazovima i novoj životnoj etapi.

Komentari (1)

Loading