Celebrity News

Draga Gordana i deco, jedno vam se kunem... Šokantno obraćanje Miroslava Ilića porodici nakon presude da je Devin njegov sin

Nasledstvo Miroslava Ilića sada je glavna tema nagađanja, i dok se jedni pitaju da li će Devin želeti nešto od svog biološkog oca, pevač ima jasnu poruku

Draga Gordana i deco, jedno vam se kunem... Šokantno obraćanje Miroslava Ilića porodici nakon presude da je Devin njegov sin

Nakon nekoliko godina suđenja doneta je prvostepena presuda da Devin Antonović jeste sin Miroslava Ilića. Sada se mnogi pitaju da li će nasledstvo Miroslava Ilića, koje je stekao tokom godina besprekorne karijere na muzičkoj sceni, ili barem delić istog, pripasti Devinu.

Pevač je nakon presude uložio žalbu po hitnom postupku jer dok je živ ne želi da prizna Devina, kao ni da mu da deo porodičnog nasledstva, koje želi da ostavi sinu i ćerki, koje je dobio u braku sa suprugom Gordanom.

Pročitajte: Miroslav Ilić i njegova supruga Gordana GODINAMA OBMANJIVALI JAVNOST - Komšije otkrivaju istinu o njihovom braku

Mirko Tabašević

 

- Miroslav je poludeo kada mu je stigla presuda. Nije mogao da veruje, da iako nije dao DNK na analizu, da je sud doneo ovakvu odlukau. Njegova supruga i on istog dana su seli sa advokatom da vide šta i kako dalje. Miroslav je okupio celu porodicu i rekao da ne brinu, da je podneo žalbu i da dok je on živ neće priznati Devina za sina - kaže izvor za "Star" i dodaje:

- Zakleo se pred ženom decom i unucima da svo nasledstvo ide njima i da ne moraju da brinu. Devina neće priznati jer ne želi da mu da ni najmanji delić nasledstva - otkriva izvor poslednju Ilićevu odluku.

Mića Jović

 

 

Komentari (8)

Loading
Darvin

14:04 04.06.2022

Daćeš, Miroslave, daćeš. Sram te bilo.Ne daj bože da ljudi znaju pravu istinu o tebi.

Lida

18:32 04.06.2022

Srbijanska posla.Vaznije mu je nasledstvo nego sto se ogrijesio od jadnog Djeteta.Da li Ovaj Covjek ne misli da pada grijeh na Djecu i Unucad.

Tijana

19:30 04.06.2022

Niko ne zasluzuje ovakvog oca! Ljigavstina teska! Ta Mirjana je bila lepotica, sta je radila s njim?!

Ljubica

01:24 05.06.2022

E moj Miroslave, pa sve si na đenu preneo, ne brini. Dobar si pevač ali loš čovek.

Teško vreme

09:13 05.06.2022

Svi ste isti.....neljudi....i ti i Gordana i deca....sve će vas to u životu stići

Marija

13:01 05.06.2022

Koliko jadan i bedan čovek! Baš je Devinu stalo do njegove imovine, čovek je milioner. Ali ovoj nuli od čoveka i muškarca konstantno omogućava da se otkriva. Dno. Tipični jadni balkanski muškarac kome je dete ženin problem.

Leontina

17:28 05.06.2022

Nemaš pojma koliko može bog da te kazni,da nemaš kome da ostavis to što si stekao,sram te bilo!!, i ta deca tvoja nisu normalna,da znam negde da imam brata,ceo svet bih obišla da ga nadjem.