Celebrity News

Da li je lepša mlada od Emine? U toku je venčanje Mustafe Sandala sa drugom suprugom, njena venčanica će vas ostaviti bez teksta (FOTO)

Oženio se Mustafa Sandal svojom dve decenije mlađom izabranicom Melis Sutšurup

Da li je lepša mlada od Emine? U toku je venčanje Mustafe Sandala sa drugom suprugom, njena venčanica će vas ostaviti bez teksta (FOTO)

 

Oženio se Mustafa Sandal, bivši suprug Emine Jahović, a njegova izabranica Melis Sutšurup na večnu ljubav zaklela mu se na romantičnoj ceremoniji u Rimu.

Venčanje se održalo u turskoj ambasadi u Rimu, a gala slavlje za porodicu i prijatelje trajaće čak dva dana. U letovalištu Marmaris svadba za oko osamdeset zvanica trajaće od 10. do 12. juna.

Pročitajte: Kad svojim sinovima ne plaća alimentaciju, kakav li je tek prema njenom? Ovo je sin verenice Mustafe Sandala (FOTO)

Instagram

 

Smeštaj i prevoz za gala proslavu gostima je obezbedio mladoženja. Par će 10. juna organizovati "grčko veče" u restoranu hotela, narednog dana će imati venčanje u bašti istog, a potom će se sa gostima spustiti do plaže gde će se održati zabava. Venčanje će se završiti s divnim ručkom narednog jutra.

Par, koji je u vezi već tri godine sudbonosno da izgovorio je u Rimu, u prisustvu svedoka, a tim povodom, mlada, koja je po svemu sušta suprotnost Mustafinoj prvoj ženi nosila je atraktivno belo odelo, dok se od venčanice za svadbeno veselje očekuje pravi spektakl.

Podsetimo, turska muzička zvezda prvo venčanje sa Eminom Jahović u Istambulu takođe je basnoslovno platio, a tom prilikom mladenci su izgledali ovako.

Arhiva Hello!

 

 

Komentari (0)

Loading