Celebrity News

Emina Jahović besna! Sinovima ne plaća alimentaciju a za venčanje sa drugom izdvojio PAPRENU SVOTU: Ovako izgleda kad se ženi Mustafa Sandal

Venčanje Mustafe Sandala i njegove izabranice Melis Sutšurup planirano je za ovo leto, nakon što su se u februaru verili u prisustvu najbližih

Emina Jahović besna! Sinovima ne plaća alimentaciju a za venčanje sa drugom izdvojio PAPRENU SVOTU: Ovako izgleda kad se ženi Mustafa Sandal

Turski mediji sa nestrpljenjem očekuju veliki dan, kada će se održati drugo venčanje Mustafe Sandala. Svadba koju će prirediti kako bi pred oltar odveo svoju 19 godina mlađu izabranicu Melis Sutšurup, bivšeg supruga Emine Jahović koštaće paprenih 200.000 evra.

Naime, venčanje Mustafe Sandala planirano je za 3. jun u Rimu, nakon čega će se spektakularna proslava odigrati 10. i 12. u Marmarisu.

Kako se šuška Emina Jahović besna je zbog ove sume, pre svega jer sa bivšim suprugom već neko vreme ratuje na sudu zbog neplaćenih alimentacija sinovima Jamanu i Javuzu.

Uz to, venčanje Mustafe Sandala i Emine Jahović, koje je 2008. održano u Istambulu koštalo je možda podjednako, zbog platinastih burmi i ekskluzivne venčanice koju je Emina tada nosila, pa ipak na proslavi je prisustvovalo svega 40 zvanica.

Pročitajte: Datum je slutio kraj - Ekskluzivne fotografije sa romantičnog venčanja Emine Jahović i Mustafe Sandala

Mustafa i Melis na svom venčanju očekuju 80 zvanica, a za sve njih mladenci su organizovali smeštaj, kao i avionski prevoz. 10. juna organizovaće "Grčko veče" u restoranu hotela, narednog dana će imati venčanje u bašti istog, nakon čega će se sa gostima spustiti do plaže, gde će biti održana spektakularna proslava.

Komentari (0)

Loading