Celebrity News

Kad svojim sinovima ne plaća alimentaciju, kakav li je tek prema njenom? Ovo je sin verenice Mustafe Sandala (FOTO)

Verenica Mustafe Sandala, zanosna Melis Sutšurup ima sedmogodišnjeg sina Jigita

Kad svojim sinovima ne plaća alimentaciju, kakav li je tek prema njenom? Ovo je sin verenice Mustafe Sandala (FOTO)

U domaćim medijima turski muzičar Mustafa Sandal na lošem je glasu, jer je poznato da ga bivša supruga Emina Jahović na sudu tereti za neplaćene alimentacije sinovima Jamanu i Javuzu. Ipak, uprkos finansijskom nesporazumu nekadašnjeg bračnog para, Jaman i Javuz često provode vreme sa svojim ocem, koji se trudi da ih obaspe svojom ljubavlju i pažnjom.

Ipak, loš glas daleko se čuje, pa se javnost zapitala: "Kad svojim sinovima ne plaća alimentaciju, kakav li je tek prema sinu svoje verenice?". Naime, verenica Mustafe Sanadal ima sedmogodišnjeg sina Jigita, koji živi sa njima.

Pročitajte: Dramatično suđenje Emine i Mustafe - Pevač od bivše žene traži samo JEDNO

Sudeći po brojnim fotografijama na društvenim mrežama, Mustafa je sina svoje verenice prihvatio kao svog, pa su njih troje postali prava porodica. Naravno, muzičar zbog toga nije promenio odnos prema svojim sinovima, kojima se trudi da bude najbolji otac na svetu, kao i da sa njima provede što više vremena.

Kako pišu mediji i Jaman i Javuz sjajno su prihvatili Melis, a njih petoro trenutno su zajedno na pravom malom porodičnom putovanju.

Komentari (0)

Loading