Celebrity News

Mesec dana od smrti majke Irina Vukotić ponovo nasmejana! Sve zasluge pripadaju NJEMU (FOTO)

Majka Irine Vukotić preminula je početkom prošlog meseca što je voditeljku potpuno dotuklo

Mesec dana od smrti majke Irina Vukotić ponovo nasmejana! Sve zasluge pripadaju NJEMU (FOTO)

Skromna, povučena, tiha, nenametljiva bila je majka Irine Vukotić, koja je ovaj svet iznenada napustila proteklog meseca. Skrhana bolom voditeljka se od tog momenta potpuno promenila, a mada je razlog bio očigledan, svi su se pitali gde je nestao onaj njen prepoznatljiv široki osmeh kojim pleni. Od Irine se nije ni očekivalo da nastavi po starom kao da se ništa nije dogodilo, ipak smogla je snage, najviše zbog ćerke Iskre. Vrlo brzo se vratila na posao, socijalnim javnim događajima, a polako se vratio i njen osmeh, što je i sama potvrdila na “Instagramu”.

- Kažu mi juče:”Ali tvoje prirodno stanje je osmeh i jedino tako možeš napred”. Imam mamin osmeh i zato ću da ga čuvam - napisala je voditeljka ispod fotografije, a prvo što su se svi zapitali je ko je zaslužan za ovaj njen čudotvorni emotivni oporavak.

Pročitajte: PROČULO SE! Ćerka Irine Vukotić donela odluku koja je ŠOKIRALA MAJKU! (FOTO)

Prelistavajući voditeljkine objave na društvenim mrežama došli smo do zaključka da je za rađanje osmeha na njenom licu zaslužan niko drugi do njen voljeni grad Beograd, čiji duh ona toliko voli. Irina se, naime, nedavno pojavila na događaju povodom obeležavanja slave srpske prestonice Spasovdana, gde su nastale prve fotografije na kojima se smeši posle smrti majke. Beograd i njegove ulice uvek su bile voditeljkina inspiracija i mesto gde u dugim šetnjama voli da se prepusti mislima i preispitivanjima, koja umeju da budu otrežnjujuća i vrlo lekovita.

Pročitajte: Dok si rekao sir: Irina Vukotić oduševila receptom za brzu gibanicu, tajna je u jednom sastojku

Komentari (0)

Loading