Celebrity News

Potres u porodici Ane Bekute: Pevačica primorana da preduzme teške mere protiv svog sina

Ana Bekuta u sukobu sa sinom? - pitaju se mnogi nakon vesti da mu je dala otkaz na mestu menadžera, što je bio poslednjih nekoliko godina

Potres u porodici Ane Bekute: Pevačica primorana da preduzme teške mere protiv svog sina

ATA Images

Ana Bekuta u sukobu sa sinom - pišu domaći mediji, nakon što je pevačica odlučila da sina Igora Polića, na mestu svog menadžera, zameni unukom. Naime, Igor je u poslednje vreme imao nekoliko poslovnih ispada, kojima je pevačica bila veoma nezadovoljna, zbog čega je preduzela drastične mere.

Kako pišu mediji, sin Ane Bekute zakazivao joj je nastupe, dogovarao cene i obavljao propratne poslove, međutim, pevačica time nije bila zadovoljna, pa je na njegovo mesto zaposlila unuka Branka Polića.

Pročitajte: Rodila ga je sa samo 17 godina - Ovako izgleda sin Ane Bekute koji je bio u domu za nezbrinutu decu

Facebook printscreen

 

Ana Bekuta u sukobu sa sinom, našla se usled poslovnih nesporazuma, koje nisu uspeli da reše, pa je odlučila da na njegovo mesto postavi unuka Branka, koji sa njom provodi dosta vremena i dobro je upućen u sve poslove.

Ana Bekuta u sukobu sa sinom - drastične mere bile su neophodne

- Igor i Ana su prvo majka i sin pa onda sve ostalo. Možda je i bolje što ga je otpustila da ne bi došlo do žustrije svađe između njih koja bi mogla da im naruši odnose zauvek - kaže izvor blizak pevačici za "Kurir".

- Ana prolazi kroz težak perod otkad je Mrka umro, ali je nastavila sa pevanjem. Sve tezge, gostovanja i nastupe do nedavno joj je ugovarao Igor, ali je došlo do nesporazuma između njih. Koliko sam čuo nije ga otpustila na prvu, neko vreme je ona njega opominjala i upozoravala, ali očigledno bez nekog uspeha. Igor je napravio nekoliko propusta sa vlasnicima lokala u kojma je Ana trebalo da nastupa i ona to više nije mogla da trpi.

Pročitajte: Posle mnogo godina odluka Ane Bekute isplivala na videlo, sada je kasno za to

Petar Đorđević

 

Ipak, nesporazum Ane Bekute i njenog sina Igora, kaže izvor, samo je poslovne prirode, a njih dvoje ostali su u dobrim odnosima.

- Mislim da novac nije bio presudan da oni prekinu saradnju, Igor nije takav čovek. Mislim da je bilo nekih propusta oko organizacije, a Ana je surovi profesionalac i tako je došlo do toga da sinu saopšti da više neće sarađivati. Oni su i dalje u dobrim odnosima, viđaju se kao i ranije, tu se ništa nije promenilo - zaključuje on.

Komentari (1)

Loading