Celebrity News

Šta je drugo mogla da uradi? Oglasila se Anja Alač nakon optužbi protiv njenog muža Andreja za uznemiravanje na fakultetu (FOTO)

Oglasila se Anja Alač, nakon što se njen suprug našao na meti optužbi za uznemiravanje studentkinja na Arhitektonskom fakultetu

Šta je drugo mogla da uradi? Oglasila se Anja Alač nakon optužbi protiv njenog muža Andreja za uznemiravanje na fakultetu (FOTO)

Nakon što se Andrej Josifovski Pijanista našao na meti optužbi studentkinja Arhitektonskog fakulteta, na kome radi kao asistent, domaća javnost ostala je u šoku. Apropo ove teme prvo se, na svojim mrežama oglasio nevenčani suprug Anje Alač istakavši da je ovo samo pokušaj da se njegovo ime diskredituje, podvukavši da se ovim povodom više neće oglašavati.

Boško Karanović

 

Ipak, mnogi su se pitali da li se ovim povodom oglasila Anja Alač, njegova izabranica sa kojom je pre osam meseci dobio i sina Alekseja.

Glumica koja svom emotivnom partneru neizmerno veruje odlučila je da javno ne govori o svojim stavovima na ovu temu, već da sa svojim životom nastavi dalje. Naime, bez drame, javnog povlačenja i bilo kakvih komentara, Anja je jučerašnji dan provela na splavu sa svojim klasićima, uz muziku i ples, ne skidajući osmeh sa lica, uverena, čini se, da svom emotivnom partneru nema šta da zameri.

Pročitajte: Samo što su dobili prvo dete, Anja Alač i njen dragi saopštili PREDIVNE VESTI! Svi čestitaju!

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading