Celebrity News

Je l' ovo majka četiri deteta? Vujadin Savić objavio Mirkinu fotografiju, društvene mreže se usijale od komentara

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić prvi put u javnosti nakon rođenja četvrtog deteta

Je l' ovo majka četiri deteta? Vujadin Savić objavio Mirkinu fotografiju, društvene mreže se usijale od komentara

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić pre skoro godinu dana dobili su ćerku Aniku, i tako je njihova porodica postala šestočlana. Njih dvoje rođenje devojčice dočekali su na Kipru, a od tada, par koji i onako svoju intimu pažljivo čuva od radoznalih pogleda, nije viđen u javnosti.

Svoj debi, kao roditelji četvoro mališana Vujadin i Mirka imali su na svadbi Marka Gobeljića, kada su se posle skoro godinu dana prvi put pojavili zajedno na nekom događaju.

Pročitajte: Vujadin je tipični Balkanac, vreme je da priznam da sam NAPRAVILA VELIKU GREŠKU! Mirka Vasiljević izjavom šokirala sve!

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić tom prilikom blistali su na crvenom tepihu, a nevenčana supruga naslednika Duleta Savića bila je tema večeri. Odevena u crnu toaletu, savršeno stilizovana, svedena i sa linijom na kojoj bi joj mnoge dame pozavidele, Mirka Vasiljević proglašena je za jednu od najlepših žena na proslavi Marka Gobeljića i Katarine Grujić-

Glumica koja se posle rođenja četvrtog deteta vratila u formu prisutnima je lepotom oduzimala dah, a najponosniji bio je upravo Vujadin, koji nije skidao pogled sa svoje lepše polovine, sa kojom već dugo vremena planira gala venčanje.

Komentari (2)

Loading
Mira

07:01 08.06.2022

Ne mora svaka zena koja je radjala da bude ko slonica!Svaka cast Mirki

Jamina Matejic

00:43 09.06.2022

Svaka joj čast, mlada žena za primer a ovaj Vujadin treba da je kuje u zvezde jer nije svestan šta ima uz sebe.