Celebrity News

Ipak je on brat mog muža: Nina Janković o neprijatnoj porodičnoj situaciji

Dever Nine Janković, brat njenog supruga Mateje takođe je glumac i to odličan

Ipak je on brat mog muža: Nina Janković o neprijatnoj porodičnoj situaciji

Čini se da već i vrapci na grani znaju da su Nina Janković i Tamara Dragičević u srodstvu. Nina se, naime, pre osam godina udala za Tamarinog brata od tetke Materju Dičića i sa njim ima ćerku Ivanku i sina Vukašina. Istog momenta kada je svom izabraniku u crkvi Svetog Marka izgovorila sudbonosno da lepa Šapčanka u Dragičevićevoj nije više imala samo najbolju prijateljicu,već i zaovu, dok je dever Nine Janković tada postao Miša Dragičević mladi glumac, o čijem radu se govori isključivo pohvalno.

Pročitajte: Da li mi to dobro vidimo: Nepunih godinu dana od rođenja ćerke muž Nine Janković u zagrljaju druge žene (FOTO)

 

 

Nina i Miša, svojevremeno na jednom projektu trebalo je da ukrste talente, međutim na insistiranje dramske umetnice to se nije dogodilo. Naime, u scenariju je pisalo da deveru i snaji predstoje vrele intimne scene, što u tom momentu nije bilo primereno. O tome kako se nosila sa tim Nina je svojevremeno pričala. 

― Miši je uloga u "Čizmašima" bila prva uloga. Nikad ne znaš kako će ljudi da reaguju na takve intimne scene. Nisam htela da mu odmažem, a sigurno ni njemu ne bi bilo prijatno. Možda bi sad bilo drugačije. Njega znam još od osnovne škole, ipak je pre svega brat mog muža. Njemu je to bilo tad bespotrebno, na kraju, to nije ni izgledalo kao što je pisalo u scenariju. Nisam želela da se on oseća neprijatno na snimanju svoje prve velike uloge. Posavetovala sam se i sa mužem Matijom i oboje smo došli do zaključka da mi to nije potrebno. Naslovi kao što su "Bio sa snajkom u krevetu" ili "Vrele scene sa snajkom" sigurno bi se pojavili u medijima, a to je bespotrebno, posebno što je Miodrag bio jako mlad kada je dobio tu ulogu, koju je odigrao fenomenalno ― kazala je glumica koja sa bratom svog muža ima odličnu komunikaciju, a tvrdi da nije isključeno da će sa njim, budući da Miša izrasta u odličnog dramskog umetnika, u nekom momentu podeliti scenu.

Pročitajte: Zajedno do kraja sveta i nazad: Nina i Mateja Dičić u Parizu proslavili osmu godišnjicu braka (foto)

 

 

Dever Nine Janković oženjen je koleginicom Oljom Bacić i sa njom ima ćerkicu Vasiliju.

Komentari (0)

Loading