Celebrity News

Tajna čuvana šest godina: Otac Nine Radulović otkrio zbog čega je zaista njegova ćerka napustila Leku

Razvod Nine Radulović i Branislava Lečića nešto je o čemu se mnogo puta pisalo, zapravo spekulisalo se, a glumac i novinarka nikada jasno nisu rekli šta je pravi razlog razlaza

Tajna čuvana šest godina: Otac Nine Radulović otkrio zbog čega je zaista njegova ćerka napustila Leku

Čini se da ne postoji tema o kojoj se više pričalo nego što je razvod Nine Radulović i Branislava Lečića. Kada su odlučili da se razvedu novinarka i glumac tim povodom dali su za javnost zvanično saopštenje u kojem su tvrdili da se rastavljaju u miru i da će nastojati da održe dobre odnose zbog sina Lava. Nedovoljno precizno obrazloženje stalno je kopkalo medije, koji su neiscrpno godinama tragali za istinom i pravim razlogom razlaza, nekada skladnog para. 

Pročitajte: Veliki obrt: Fotografije sa rođendana malog Lava otkrivaju kakav zapravo odnos gaje Nina i Leka

Mirko Tabašević

 

Da se o toj temi javno govori bilo je strogo zabranjeno obema porodicama i Nininoj i Lekinoj, a zavet ćutanja ipak je prekršio voditeljkin otac, koji se nikada sa tim brakom nije slagao te je glumcu svojevremeno kazao da je ta veza društveno nepodobna.

- Šta je privatno bilo među njima, ne znam, niti znam koji su razlozi za razvod moje ćerke i Leke. Nisam u to ni ulazio, niti sam se mešao. Znam da ako se mešate, možete da izazovete prkos. Pustio sam da njihov brak teče kako su oni želeli. Nikada nisu pravili neke incidente pred nama. Nikada nisam hteo da zauzimam stranu. I danas smo u korektnim odnosima, brinemo o njihovom sinu - kazao je gospodin Radulović, kojem je ćerkina sreća na prvom mestu.

Pročitajte: Razvod Nine Radulović i Branislava Lečića dogodio se pre šest godina, a glumac i novinarka ponovo su zajedno! Čestitke se samo nižu (FOTO)

Instagram

 

Iako se nije slagao sa njenim izborom partnera, on je Leku podržao u služaju zlostavljanja.

Komentari (0)

Loading