Celebrity News

Nataša nije mogla više da izdrži! Otkriven razlog RAZVODA Vojina Ćetkovića od prve supruge, sve se krilo od Slobode

Prva žena Vojina Ćetkovića godinama ne živi u Srbiji, tek povremeno dođe zbog prijateljica

Nataša nije mogla više da izdrži! Otkriven razlog RAZVODA Vojina Ćetkovića od prve supruge, sve se krilo od Slobode

Nebojša Babić/Ata Images

Novinarka Nataša Milovanović, koja je dugi niz godina radila kao voditelj, a potom i autor emisije "Vodiću te, samo reci gde" na trećem kanalu RTS-a, prva supruga Vojina Ćetkovića je i to je nešto što čak i vrapci na grani znaju. Ono što niko ne zna, a godinama se za tim odgovorom tragalo, je zašto je nakon razvoda od glumca ona naprasno spakovala kofere i otišla u inostranstvo. Milovanovićeva se, naime, potpuno preselila u Francusku u grad svetlosti - Pariz, dok u Beograd dolazi tek povremeno da poseti rodbinu, prijateljice i bivše koleginice Irinu Vukotić i Mariju Kilibardu, što je i ovoga puta učinila. Devojkama se na fotografiji, koja svedoči njenoj poseti srpskoj prestonici, pridružila i pevačica Aleksandra Radović a možemo samo da pretpostavimo kojih sve ženskih tema su se njih četiri latile. 

Pročitajte: Rado bi izbrisao OVAJ snimak: Vojin Ćetković se pojavio u spotu BIVŠE DEVOJKE, poznate pevačice! Pesmu SVI znate! (VIDEO)

Instagram

 

Tema o bivšim partnerima jedna je od nezaobilaznih među prijateljicama, bile poznate javnosti ili ne, stoga verujemo da se pomenuti četverac dotakao i Ćetkovića. 

Pročitajte: Odluka je konačna: Sloboda Mićalović ga napušta posle 15 godina!

Marko Krunić

 

Prva supruga Vojina Ćetkovića otišla od glumca, u potrazi za srećom

Voditeljka i glumac venčali su se 2001. godine, ali njihov brak nije dugo potrajao. Spekulisalo se jedno vreme da je razlog tome Sloboda Mićalović, međutim nakon jedne Vojinove izjave stekao se potpuno drugačiji utisak. On je u popularnoj TV emisiji svojevremeno rekao da nikada sebe nije mogao da vidi u inostranstvu, da svom kumu Nikoli Đuričku čestita na hrabrosti da ode u Ameriku s porodicom, te da se on, najverovatnije iz lenjosti i odsustva hrabrosti i drugih razloga, na taj korak nikada nije, niti bi se odlučio. Nataša, s druge strane, oduvek je imala planove za život preko grane, te se pretpostavlja da su različita mišljenja po tom pitanju zapravo bila njihov kamen spoticanja.

Pročitajte: Vojin Ćetković otvorio dušu, problemi se samo nižu: Teško je sačuvati porodicu

Miša Obradović

 

 

 

Komentari (0)

Loading