Celebrity News

Šuškalo se o RAZVODU, a sada je stigla potvrda: Momčilo Otašević OTKRIO SVE

Razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin dugo je bio tema nagađanja, a sada je stigla potvrda

Šuškalo se o RAZVODU, a sada je stigla potvrda: Momčilo Otašević OTKRIO SVE

Momčilo Otašević i Jelena Perčin pre godinu dana dobili su sina Jakšu, koji uz trogodišnju Mašu i Jeleninu ćerku iz prvog braka, čini njihovo najveće bogatstvo. Pa ipak, kako je Momčilo konstantno radio, a Jelena pauzirala, supružnici su dugo bili odvojeni. U javnosti ih nismo viđali zajedno zbog čega je jedna od glavnih tema nagađanja posto razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin.

Iako su zbor poslova na različitim projektima dugo bili razdvojeni i krali dragocene trenutke zajedničkog vremena, Momčilo Otašević i Jelena Perčin potvrdili su da je u njihovom odnosu sve u najboljem redu. Naime, glumca koji je na proslavi 20. rođendana hrvatskog izdanja Story magazina proglašen za glumca godine, stigao je na crveni tepih u pratnji svoje supruge i time stavio tačku na nagađanja o njihovom odnosu.

Pročitajte: POSAO MU JE BIO VAŽNIJI OD LJUBAVI, stavio ju je na kocku i izgubio - Evo kako izgleda dama koju je Momčilo Otašević voleo pre Jelene (FOTO)

Story.hr

 

Srećni, zaljubljeni i savršeno modno usklađeni, pojavili su se ruku pod ruku i još jednom dokazali koliko je njihov odnos skladan i ispunjen ljubavlju.

Komentari (0)

Loading