Celebrity News

I u bajkama ima LOŠIH KRAJEVA: OVA PEVAČICA je kriva za OZBILJNE PROBLEME u braku Zorice i Kemiša (FOTO)

Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac ponovo u klinču

I u bajkama ima LOŠIH KRAJEVA: OVA PEVAČICA je kriva za OZBILJNE PROBLEME u braku Zorice i Kemiša (FOTO)

ATA Images

Zorica Brunclik s nestrpljenjem očekuje Vidovdan, kako bi svoju publiku, samo dan uouči njenog rođendana počastila spektakularnim koncertom. Međutim, kako to obično biva, nijedan veliki događaj ne može da prođe bez skandala. Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac ponovo su se bezmalo našle u klinču, jer kako za "Svet" otkriva izvor, treća koleginica želela je da ih zavadi.

Kako se stalno šuška o komplikovanim odnosima pevačica, Zorica i Kemiš nameravali su da Vesnu pozovu da gostuje na koncertu, a onda je usledio udarac koji je Zoricu slomio.

Pročitajte: Nikolijin otac je hteo da me ženi - Zorica Brunclik odaje ŠOKANTNE tajne i zadaje Vesni završni udarac

Privatna arhiva

 

- Vesna je bila u braku sa Kemišem, a priče da im je Zorica rasturila brak pogađaju i nju i njega. Baš zato su i mislili da je dobro da Vesna dođe, ali ta informacija očito je procurela i jedna koleginica iz "Granda" namerno je u medije pustila fotografiju na kojoj se Kemiš i Vesna ljube. I podgrejala te tračeve o breljubi, svađi i drami. Zoricu je to baš pogodilo, tako da Vesnu možda i ne pozove - kaže dobro upućen izvor.

Iako ove priče povređuju obe pevačice, Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac prošlost su odavno ostavile iza sebe i već godinama imaju korektan odnos.

Komentari (0)

Loading