Celebrity News

Ludo ju je voleo: Ko je i kako izgleda Mandina prva supruga i kakav odnos ima sa ženom pored koje je dočekao smrt (FOTO)

Prva supruga Milorada Mandića Mande danas izgleda ovako

Ludo ju je voleo: Ko je i kako izgleda Mandina prva supruga i kakav odnos ima sa ženom pored koje je dočekao smrt (FOTO)

Danas se navršilo tačno šest godina od kada Milorad Mandić Manda nije sa nama. Za njim su ostali ožalošćeni prva supruga Milorada Mandića Mande, Ksenija Sonja Burzan, njihovo troje dece Marija, Marko i Filip, kao i druga supruga Anja Mandić, i najmlađi sin Andrija.

Bol koju članovi Mandine porodice već šest godina osećaju neizmerna je, a u međuvremenu, od sina Marka i snahe Tijane glumac je dobio i unuku.

Pročitajte: Manda bi bio ponosan! Udovica i bivša supruga ujedinjene zbog uspeha njegovog najmlađeg sina (foto)

 

 

Ono zbog čega bi danas bio neizmerno ponosan je činjenica da njegova žena Anja, ali i prva supruga Sonja neguju divan odnos, podržavaju jedna drugu, a decu uče da uvek budu tu, kao velika porodica, čiji je Andrija mezimac.

Prva supruga Milorada Mandića Mande, odavno se povukla iz javnosti, a prvu fotografiju posle duže vremena na mrežama je objavila njihova ćerka Marija, koja je sa mamom veoma bliska.

Pročitajte: Potresne reči Anje Mandić - Sin me pita za tatu Mandu, a ja mu kažem samo ovo!

 

 

Danas je Ksenija Sonja plavuša, koja svoj život vodi daleko od očiju javnosti, srećna što je sa čovekom kakav je Manda dobila troje prekrasne dece, a posebno je ponosna na ulogu bake.

Komentari (0)

Loading