Celebrity News

Zgodan i džentlmen na pokojnog oca! Sin Milorada Mandića Mande jednim gestom rasplakao javnost (Foto)

Najmlađi sin Milorada Mandića Mande izrastao je u zgodnog momka, a čini se i pravog džentlmena

Zgodan i džentlmen na pokojnog oca! Sin Milorada Mandića Mande jednim gestom rasplakao javnost (Foto)

Po smrti glumca najmlađi sin Milorada Mandića Mande, Andrija Mandić, ostao je na staranje majci glumici Anji Mandić koja je sve učinila kako bi on izrastao u kvalitetnog mladića. Budući da ljubavi nikada nije previše, Anja ju je sa naslednikom nesebično delila, dok se i oko njegovog vaspitanja i školovanja izuzetno potrudila. Baš zato što je udovica i samohrana majka i shvata koliko njenom mezimcu otac fali, nastojala je da odigra ulogu oba roditelja i sve činila da njen sin ne oseti usmaljenost ili da se po bilo čemu od druge dece izdvaja. Često se šalila da se zbog njega bavila nekim muškim temama, koje inače u drugačijim okolnostima ne bi pogledala, odricala se svog slobodnog vremena, vremena provedenog sa prijateljicama, ali ni za čim niti jednog jedinog trenutka ne žali, posebno ne kada vidi u kakvog momka je izrastao i nastavlja da raste. Andrija je po stasu, visini i dugim nogama odavno prešišao mamu, čini se i pokojnog oca, a na tu temu ona se nedavno našalila na svom instagramu profilu.

- Naučno je dokazano da Dugonogi navlače osmeh na lice. Moj kompanjon koji jedva staje u kompoziciju slike, već mi dve godine govori: “Treba da naučiš da se opustiš. I da uživaš malo.“ Tako sam na ovoj klupi shvatila da sve što bih ikada nosila sa sobom, bilo gde, staje mi u srce.
I čemu onda briga - napisala je glumica ispod slike s naslednikom.

Pročitajte: Potresne reči Anje Mandić: Sin me pita za tatu Mandu, a ja mu kažem samo ovo!

 

 

Da se diči njime ona stalo pokazuje, ali jedan gest najmlađeg sina Milorada Mandića Mande sa dodatnim ponosom ona je pre nekoliko dana podelila sa pratiocima. Naime, Andrija je Anji čestitao dan majki, a čitavu prepisku dramska umetnica je fotografisala i obajvila na "Instagramu" čime je rasplakala javnost, koja je u produžetku objave komentarisala da se vidi da je šarmantni momak Mandin sin.

Pročitajte: Retke fotografije iz porodičnog albuma teraju suze na oči: Manda sa suprugom Anjom i sinom Andrijom u trenucima sreće

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading