Celebrity News

Kakav šamar! Konačno isplivali svi detalji neprijatnog susreta Harija i Megan sa besnom kraljicom

Princ Hari i Megan Markl u komplikovanim odnosima sa kraljicom, isplivali detalji nakon slavlja platinastog jubileja

Kakav šamar! Konačno isplivali svi detalji neprijatnog susreta Harija i Megan sa besnom kraljicom

Princ Hari i Megan Markl u komplikovanim odnosima sa kraljicom, iako je čitav svet brujao o pomirenju na britanskom dvoru, kada su se na proslavi platinastog jubileja kraljičine vlade pojavili i oni.

Kako pišu svetski mediji, kada su došli na proslavu jubileja, Hari i Megan dobili su svega 15 minuta službenog susreta sa kraljicom. Da li je sa unukom razgovarala i o čemu, Bakingemska palata nije želela da komentariše, a o svom dolasku u Britaniju ćute i Megan i Hari.

Kraljica je očigledno još uvek ljuta zbog skandala koji je izazvao intervju sa Oprom Vinfri, a sada se šuška i o memoarima, koje Hari predano piše, a zbog čega bi, kako kaže kraljevski biograf i novinar Dankan Lankomb, moglo da dođe do finalnog raskola u porodici.

Pročitajte: Megan Markl prvi put u Londonu posle napuštanja monarhije, kraljica konačno upoznala praunuku (foto)

- Ako išta od vikenda procuri u javnost, uveren sam da će ih se u potpunosti odreći i više neće biti povratka. Došli su u Veliku Britaniju na proslavu jubileja i ponovno su se predstavili kao članovi kraljevske porodice. I sami su svesni da je to dobro za njihov brend, ali i da bi bilo odlično za Spotify, Netflix ili Penguin, s kojima imaju potpisane ugovore - rekao je Dankan za "Closer".

Zbog komplikovanog odnosa sa kraljicom, koji trenutno imaju Megan i Hari, i susret kraljice sa praunukom Lilibet Dajanom protekao je veoma službeno:

- Bio je to brzo obavljen posao. Sve je bilo prilično službeno -  rekao je izvor za "The Sun".

Kraljica je zabranila i prisustvo fotografa koji bi ispratili prvi susret sa njenom praunukom Lilibet, a zbog ovakve dobrodošlice, Hari i Megan požurili su sa povratkom u svoj dom u Los Anđelesu.

Komentari (0)

Loading