Celebrity News

Sa njegovim ocem ne govori, a unuk joj je prava kopija! Upoznajte Luku Mijatovića najstarijeg unuka Verice Rakočević (FOTO)

Najstariji unuk Verice Rakočević je umetnička duša

Sa njegovim ocem ne govori, a unuk joj je prava kopija! Upoznajte Luku Mijatovića najstarijeg unuka Verice Rakočević (FOTO)

Modna kreatorka Verica Rakočević postala je baka sa svega 45 godina. Dizajnerka nameštaja Elena Karaman i fudbalski as Predrag Mijatović podarili su joj unuka Andreja koji je od rođenja imao celebralnu paralizu, a pre njega na svet je stigao mezimac Luka, koji je nedavno napunio 30 godina. Najstariji unuk Verice Rakočević zgodan je na tatu, naočit na mamu, a po svemu sudeći talentovan na baku.

Pročitajte: Bolji je od BRAČNOG SAVETNIKA: Verica Rakočević pokazala u čiji zagrljaj odlazi kada nju i Veljka spopadne BRAČNA KRIZA (FOTO)

 

 

Uprkos poznatim roditeljima Luka Mijatović uspeo je da pronađe svoj put i izgradi uspeh u potpuno drugačijoj sferi od one u kojoj su Elena i Peđa. Ne bavi se niti fudbalom niti dizajniranjem, već glumom i muzikom.

Pročitajte: Bakini lepotani! Prva fotografija susreta unuka Verice Rakočević: Simon i Nikša imaju toliko sličnosti, ostaćete bez teksta

Instagram

 

Pre nekoliko godina on se oprobao u glumi kada je bio i deo Master rada Miloša Ljubomirovića na Fakultetu dramskih umetnosti, i u njegovom delu "Sjene" glumio lik istaknutog člana Mlade Bosne Nedeljka Čabrinovića, dok uporedo u Španiji, gde i živi, radi kao di-džej. U tamošnjim noćnim klubovima najčešće se može čuti Lukina muzika, koji je uz sličan repertoar nedavno koraknuo u četvrtu deceniju.

Pročitajte: Maturantkinja Devete gimnazije: Pogledajte kako je Verica Rakočević izgledala pre 56 godina! (foto)

 

 

Ponosna baka ovaj detalj podelila je sa pratiocima na "Instagramu" uz reči:

- Lule moj danas 30 godina. Srećan i zdrav bio celoga života anđeo bakin.

Komentari (0)

Loading