Celebrity News

Loše vesti: Proslava rođendana Vlada Georgieva otkrila istinu o problemima u braku (FOTO)

Supruga Vlada Georgieva važi sa lepoticu, a po priči muzičara i za vrlo direktnu ženu, koja probleme ne skriva pod tepih

Loše vesti: Proslava rođendana Vlada Georgieva otkrila istinu o problemima u braku (FOTO)

Instagram

Milica Samardžija nevenčana supruga Vlada Georgieva, jedina je kojoj je pošlo za rukom da pevača smiri. Iako joj zgodni Crnogorac nikada pred bogom i matičarem nije rekao sudbonosno da, sa njim je uspela da izgradi porodicu, koju je dodatno čvršćom učinio dolazak ćerki Sofije i Elene.

Pročitajte: Ovakve ih do sada niste videli! Supruga Vlada Georgieva i muzičar u ludom provodu (FOTO)

Rajko Ristić

 

Nevenčani par tokom godina stvorio je zajedničke rituale, izgradio kulu poverenja i poštovanja, a sve zbog toga što ništa ne gura pod tepih, već direktno o svemu razgovara, što je pevač potvrdio za jedan nedeljnik.

- Moja žena meni odmah kaže šta joj nije po volji i od mene odmah dobije odgovor. U toj iskrenoj, brzoj komunikaciji imamo harmoniju. Odmah se objasnimo oko svega. Svako odlaganje bi vodilo u pogrešnom smeru. Ne trpamo stvari pod tepih. Ja sam, međutim, gazda u kući, ali ne zato što želim da budem, neko tako treba i mora - kazao je ranije Vlado, koji je nedavno obeležio 46. rođendan i po svoj prilici sam, te se mnogi pitaju da li je ova njegova poslednja rečenica u kojoj tvrdi je u odnosu na suprugu značajniji član porodice, uticala na taj ishod.

Pročitajte: Oko njih egzotika: Boki Perić STAO NA LUDI KAMEN na najlepšoj destinaciji (FOTO)

 

 

Naime, muzičar je sa pratiocima na "Instagramu" podelio fotografiju rođendana, ali na njoj se ništa drugo nije video osim torta sa rednim brojem 46, i deo njegovog stana u pozadini, što je zaintrigiralo fanove i publiku kantautora. Svi su želeli da znanju zašto se Milica nije našla na istoj i da li je to prvi znak krize u domu Georgiev-Samardžija u kojoj, navodno Vlado ima glavnu reč.

 

Komentari (1)

Loading