Celebrity News

Gledate je na televiziji, a niste znali da je ova vatrena crnka ROĐAKA Seke Aleksić (FOTO)

Autor: | 18/06/2022

Rođaka Seke Aleksić godinama unazad uspešno se bavi pevanjem

Gledate je na televiziji, a niste znali da je ova vatrena crnka ROĐAKA Seke Aleksić (FOTO)

Za mnogobrojne poštovaoce njenog rada ona je oduvek bila Seka, ali verovatno mnogi ne znaju da privilegiju da je tako zove i u bukvalnom smislu ima samo jedna osoba. Rođaka Seke Aleksić zove se Ajsela Malkić i gotovo celog života živi u Bosni gde radi kao pevačica.

Rođaka Seke Aleksić rođena je u Tuzli i čest je gost lokalnih TV stanica u Bosni. Godinama unazad Ajsela nastupa po tamošnjim lokalima a izvodi folk repertoar. Sa Sekom je u odličnim odnosima što najbolje potvrđuje činjenica da je jednom bila i gostujući vokal na njenom koncertu. Iako je Ajselina velika želja da sa Sekom snimi duet, to se još uvek nije dogodilo.

Bez obzira na to što u Srbiji njeno ime nije naročito poznato, u Bosni je zvzeda. Takvom statusu bar malo je doprinela člinjenica da ima naširoko poznatu Seku, a o njihovom odnosu pevačica je uvek govorila u superlativu.

Pročitajte: Čekanje se isplatilo: Sekine molitve USLIŠENE, u kuću u Pazovi stiglo ONO ŠTO JE GODINAMA ŽELELA (FOTO)

Rođaka Seke Aleksić ipak ne potencira srodstvo sa našom folk zvezdom, ali ljudi često ne mogu da veruju kada za to saznaju. Da li u tome potpomaže njihova fizička sličnost ili nedostatak iste, procenite sami, ali pored istog zanimanja koje su odabrale mnogi se slažu da su i druge zajedničke osobine Ajsele i Seke neporecive.

Komentari (0)

Loading