Celebrity News

A mislili smo da ga posle Dominikane čekaju samo lepe stvari: Tužne vesti stižu od Gorana iz Survivora

Autor: | 18/06/2022

Devojka Gorana Špalete izgubila se bez traga i glasa

A mislili smo da ga posle Dominikane čekaju samo lepe stvari: Tužne vesti stižu od Gorana iz Survivora

Par sedmica od okončanja sezone rijaliti programa "Survivor" ne prestaje da se priča o pojedinim takmičarima koji su ukrali veliku pažnju publike, a među njima je Goran Špaleta koji se borio sa strane plavog tima i na kraju osvojio visoko drugo mesto. Naravno, jedan od glavnih razloga zašto je baš on osvojio simpatije velikog, a naročito ženskog dela publike jeste njegov atraktivan izgled na koji dame nisu ostale imune. Međutim, sve do sada jedna osoba pretila je da im poruši nade kada je reč o osvajanju zgodnog trenera, a to je devojka Gorana Špalete.

Naime, devojka Gorana Špalete po svemu što je do sada poznato zove se Petra i par je ušao u vezu daleko pre snimanja "Survajvera" i Goranovog prijavljivanja za to takmičenje. Tokom snimanja programa gledaoci su se mogli uveriti u trajanje te ljubavi, budući da je par pred kamerama imao i jedan video razgovor, ali sve otkako se "Survivor" okončao o toj ljubavi više se ništa ne zna.

Neki sumnjaju da devojka Gorana Špalete to uveliko više nije. Ne samo da je čudno da se od izlaska iz emisije, što traje već gotovo mesec dana, Goran nije oglašavao po pitanju njihove veze već se čini i da su uklonjene sve njihove zajedničke fotografije sa njegovih profila na društvenim mrežama.

Još tokom trajanja emisije, činilo se da devojka Gorana Špalete i popularni "Survajverac" imaju neke poteškoće u komunikaciji jer on nije pristao da joj pred kamerama izjavi ljubav, što su tada mnogi smatrali stidljivošću. Danas se ipak čini da njihova veza nije izdržala test vremena budući da su dva i po meseca bili razdvojeni, a mnogim damama ovo može biti dobar signal ukoliko su još uvek zainteresovane za osvajanje ovog sportiste.

Komentari (0)

Loading