Celebrity News

Veže ih tuga: Udovica Olivera Ivanovića objavila fotografiju sa NOVIM DEČKOM kog skoro svakog dana gledate na televiziji

Udovica Olivera Ivanovića ponovo voli

Veže ih tuga: Udovica Olivera Ivanovića objavila fotografiju sa NOVIM DEČKOM kog skoro svakog dana gledate na televiziji

Udovica Olivera Ivanovića, čiji je suprug ubijen 2018. godine, konačno ponovo ima osmeh na licu, a povod je ovaj javnosti poznat muškarac. Naime, Milena Ivanović ponovo voli, a slomljeno srce zacelio joj je niko drugi, do Igor Jurić, otac tragično nastradale Tijane, koji se gotovo svakodnevno bori za prava maloletnika.

Koliko traje njihova romansa javnosti nije poznato, ali je udovica Olivera Ivanovića smatrala da je sada trenutak da vezu obelodani. Ona je na svom "Instagramu" objavila zajedničku fotografiju sa svojim novim izabranikom uz kratak ali jasan opis - "Ljubav".

Pročitajte: KAKAV FRAJER - Ljubav se više ne krije, Anja Mit pokazala ko joj je dečko! Toliko ZGODAN da ga svaka želi (FOTO)

Osim što ih vezuje bol za tragično nastradalim članovima porodice, njih dvoje imaju i decu iz prethodnih brakova. Milena je sa Oliverom dobila sina Bogdana, dok Igor ima ćerku Sašku. Oboje su brižni roditelji, koji svoju decu svakodnevno obaspaju ljubavlju.

 

Komentari (0)

Loading